Ispiši ovu stranicu
Petak, 26 Studeni 2021 09:20

Plamene otputovale u Split gdje sutra u 17,45 sati protiv istoimenog domaćina igraju susret 8. kola Premijer košarkaške lige

POŽEGA / SPLIT - Košarkašice Plamen Požege nakon 7 odigranih prvenstvenih kola čvrsto drže 2.mjesto prvenstvene ljestvice, a nastavak odličnih igara tokom cijele sezone žele na gostovanju kod neugodnog Splita. Plamene su prvenstvene obaveze nakratko prekinule WABA ligom u kojoj su nastavile s pobjedama, ovaj put je beogradski Partizan 1953 bio potpuno nemoćan pa tako izabranice Vladimira Englmana žele i u ovom dvoboju potvrditi najviše ciljeve ove sezone.

Split je dosad ostvario samo 2 pobjede, no na domaćem terenu neće htjeti dopustiti poraz pa će Plamene morati biti na svojoj najvišoj razini kako bi uzele novu pobjedu. Susret je na rasporedu u subotu, s početkom u 17:45 sati, a požeške košarkašice na put su otišle danas preko Bosne i Hercegovine te će prespavati u Livnu odakle će sutra put Splita.  

Ovaj vikend će na parket i košarkašice Broda na Savi i Murse VROS, ovaj put u međusobnom susretu. I jedna i druga ekipa su u slaboj formi ove sezone te su bez pobjede pri dnu prvenstvene ljestvice, no potencijal i mladost obje ekipe svoju najbolju košarku će igrati kroz koju godinu tako da je ova sezona definitivno skupljanje iskustva za obje ekipe, a s ciljem poboljšanja igara i osvajanja naslova kroz narednih nekoliko sezona.

Slavonski derbi će prikazati koja ekipa je u ovom trenutku u boljem ritmu i formi, a susret je na rasporedu u nedjelju, s početkom u 17:30h. Ostali susreti ovog kola su: ŽKK Ragusa – KK FSV, ŽKK Pula Moviter – ŽKK Šibenik i ŽKK Medveščak – KAŽL.

 

Pročitano 471 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 29 Studeni 2021 06:15