Srijeda, 09 Veljača 2022 11:12

Košarkašice Plamen Požege danas u 16,00 sati sati u Banja Luci protiv domaćih Orlova igraju zaostali susret 1. kola WABA Superlige

POŽEGA  / BANJA LUKA - Košarkašice Plamen Požege upravo su krenule put Banja Luke (BiH) gdje će danas s početkom u 16,00 sati protiv domaćih Orlova odigrati utakmicu 1. kola WABA Superlige. Ove ekipe su prošlog četvrtka u Požegi odigrale susret 5. kola u kojem su Plamene poražene rezultatom 77:84. 

Ovaj susret se može pratiti u prijenosu uživo na službenoj internet stranici WABA lige ( https://waba-league.com ) kao i na njihovom youtube kanalu.

Današnju utakmicu su za službenu stranicu WABA lige najavili i treneri obje ekipe. 

Vladimir Englman, trener Plamena Požege: "Orlovi su pokazali u Požegi da su bolja i uigranija ekipa ovog trenutka od nas. U nekim trenucima smo kvalitetno parirali ali u skraćenoj rotaciji teško možemo ugroziti Orlove koji su favoriti u ovoj utakmici. Nadamo se fer i korektnoj utakmici i da će moja ekipa uspjeti pružiti dostojan otpor."

Dragana Svitlica, trener Orlova: "Očekujemo jednu izazovnu utakmicu na domaćem terenu. Nadam se da ćemo uspjeti ispoštovati dogovor iz svlačionice i da ćemo pružiti bolju igru nego u prethodnoj utakmici s Plamenom Požegom."

Večeras u 19,30 sati će se dogovorom ekipa u Skoplju unaprijed odigrati i utakmica 7. kola između domaćeg Badela 1862 i Vojvodine 021 (Novi Sad). Požeške košarkašice u WABA Superligi trebaju još odigrati susret 6. kola u Novom Sadu kod Vojvodine 021 te utakmicu 7. kola u Požegi protiv Triglava (Kranj). 

Nakon današnje utakmice Plamene očekuju obveze u Kupu Ružice Meglaj Rimac jer u subotu, 12. veljače u Puli u 17,00 sati igraju četvrtfinale protiv domaće Pule Moviter. Ako pobijede u ovom susretu požeške košarkašice će ponoviti prošlogodišnji uspjeh i plasirati se na Final Four  (09. i 10. 04. 2022).

Plamene su s Pulom Moviter ove sezone već igrali u Požegi i to 04. 12. 2021 u sklopu 9. kola Premijer lige, a tada su uvjerljivo slavile rezultatom 93:61. 

Pročitano 696 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 09 Veljača 2022 11:56