Srijeda, 23 Veljača 2022 09:57

Plamene danas u 16,00 sati u SD Tomislav Pirc protiv KK FSV (Rijeka) igraju utakmicu 14. kola Premijer lige

POŽEGA - Košarkašice Plamen Požege danas će s početkom u 16,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc ugostiti riječki FSV. Oglas Riječ je o odgođenoj utakmici 14. kola Premijer lige za žene u koju požeške košarkašice kreću kao veliki favorit.

Gošće su nedavnom odgodom utakmice u posljednji tren sigurno i dodatno motivirale Plamene koje svakako raspolažu s puno više kvalitete. Pobjeda i dobra igra su vrlo važni i u kontekstu onoga što slijedi u nedjelju kada je na rasporedu domaći ogled s aktualnim prvakinjama i vjerojatno najvećim konkurentom za naslov prvaka, ekipom Raguse (27. 02. u 16,00 sati). 

Iako valja ići korak po korak i na najbolji mogući način odraditi posao protiv pretposljednje ekipe lige, nedjelja je ipak poseban dan u kojem bi i podrška s tribina trebala biti na visokoj razini s obzirom da je riječ o utakmici koja i te kako može utjecati na samu borbu za naslov jer je iznimno važno tko će u doigravanje s pozicije broj jedan. Ipak, bez pobjede protiv FSV-a Ragusa će biti praktično nevažna, pa je najvažnije ozbiljno odraditi današnji zadatak.

(sportalo.hr) 

Pročitano 379 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 23 Veljača 2022 11:59