Utorak, 15 Ožujak 2022 08:55

ŽKK Plamen Požega danas u 18,00 sati u SD Tomislav Pirc protiv Triglava (Kranj) igra zaostali susret 7. kola WABA Superlige

POŽEGA - Košarkašice Plamen Požege će danas (srijeda, 15. 03.) s početkom u 18,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc odigrati zaostali susret 7. kola WABA Superlige protiv Triglava (Kranj). 

Ulaz na današnju utakmicu Plamenih je besplatan, a susret se može pratiti i u prijenosu na službenoj internet stranici WABA lige ( https://waba-league.com ) kao i na njihovom youtube kanalu. Pobjednik će završiti na šestom mjestu,  poraženi će biti sedmoplasirani u WABA Superligi, a prve četiri ekipe idu u doigravanje za prvaka. 

Kako za požeški klub utakmica nije rezultatski važna treneru Vladimiru Englmanu će ona prije svega poslužiti kao priprema za gostovanje kod Pule Moviter (subota, 19. 03. u 18,00 sati) u sklopu 20. kola Premijer lige.

Kao i u prošloj utakmici protiv Vojvodine 021 više prilike će sigurno dobiti i mlađe igračice koje u dosadašnjem dijelu sezone nisu puno igrale. 

Trener Plamen Požege Vladimir Englman najavio je ovaj susret za službenu stranicu WABA lige : "Zadnja utakmica bez rezultatskog značaja za obje ekipe. Priliku će dobiti igračice sa manjom minutažom. Nadam se dobroj utakmici i pozitivnom rezultatu."

Pročitano 448 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 15 Ožujak 2022 17:14