Četvrtak, 29 Prosinac 2022 12:05

Početnici Košarkaškog kluba Požega sudjelovali na jakom Međunarodnom turniru u Poreču

POREČ - Ekipa početnika (U13) Košarkaškog kluba Požega nastupila je na jakom Međunarodnom košarkaškom turniru u Poreču gdje su odigrali ukupno 5 utakmica protiv ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Italije. 

Mladi Požežani otvorili su turnir u dvorani Veli Jože protiv ekipe Castellana Basket (Italija) od koje su poraženi rezultatom 35 : 28.

Drugog dana natjecanja su košarkaši Požege odigrali dvije utakmice. Prvi protivnik bio im je Rucker Basketball Academy (Italija), a taj susret su izgubili rezultatom 58:16. Drugu utakmicu protiv ekipe KK Šenčur (Slovenija) Požega je dobila rezultatom 26:25.

Požega je u četvrtoj utakmici rezultatom 52:14 pobijedila ekipu Tar Vabriga. U posljednjoj utakmicu na turniru ekipa Costa Basket (Italija) je bila bolja od Požege rezultatom  46:32. 

Na ovom jakom turniru rezultat je bio u drugom planu, a prije svega je ovo natjecanje poslužilo za stjecanje iskustva mladih članova KK Požega koje su u Poreču vodili treneri Dario Rich i Filip Kojanović. Mladim Požežanima koji su dostojno predstavljali svoj klub i grad podršku je dao i bivši trener prve ekipe KK Požega, a sadašnji trener ŽKK Plamen Požega Vladimir Englman. 

Pročitano 391 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Prosinac 2022 14:48