Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 01:00

Održan 27. Memorijalni kuglački turnir "Tomislav Pranjković"

POŽEGA - Na Gradskoj kuglani jučer je održan 27. Memorijalni kuglački turnir Tomislav Pranjković u organizaciji Kuglačkog kluba Obrtnik Požega.

- "Sastali smo se na današnji dana kako bi 27. Memorijalnim kuglačkim turnirom Tomislav Pranjković odali čast Tomislavu i još desetorici momaka koji su na Papuku poginuli u Domovinskom ratu. Na turniru sudjeluje 12 ekipa iz Požeško slavonske županije koje su natječu od četvrte do druge kuglaške lige, a to su: ŽKK Valis Aurea, KK Hrast, KK Zlatni Lug, KK Elpidio, KK INA Požega, KK Croatia, KK Obrtnik kadeti, KK HVIDRA-a, KK Obrtnik, KK PPK Kutjevo, KK Nove nade i KK Požega Jedna stvar je karakteristična, a to je da mi kao klub održavamo ovaj turnir svake godine na dan nesreće koja je zadesila naših 11 momaka od rata i jedini smo u Hrvatskoj te uz svu tugu koja nas prati ponosni smo na to." - rekao je Željko Domazet predsjednik KK Obrtnik.

Na otvorenju turnira osim obitelji Tomislava Pranjkovića bili su i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, posebni izaslanik ministra branitelja Tome Medveda Jozo Katić, glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović i ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Anto Brkić. 

 

(izvor : 034portal.hr) 

Pročitano 2001 puta