Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 11 Prosinac 2019 01:00

Na Gradskoj kuglani održan 1. Memorijalni kuglački turnir "Zdravko Čop"

POŽEGA - Koordinacija sportskih udruga osoba s invaliditetom i Športska udruga slijepih "Zlatna dolina" organizirali su na Gradskoj kuglani 1. Memorijalni kuglački turnir „Zdravko Čop“.

Turnir se odigrava u spomen na dugogodišnjeg predsjednika Udruge slijepih i slabovidnih osoba grada Požege i Požeško-slavonske županije, a kao takao postat će tradicionalan.

Zdravko Čop je upravo poticao sportske susrete i turnire među osobama sa invaliditetom i slijepim i slabovidnim osobama. Na otvorenju turnira glavni tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović istakao je odličnu suradnju s pokojnim Zdravkom Čopom, koji je uvijek bio odličan u organizaciji sportskih susreta i turnira. Zahvalio se supruzi Zdravka Čopa, koja je nazočila ovom prvom turniru u sjećanje na njenog supruga Zdravka.

Sve nazočne i natjecatelje pozdravio je i predsjednik ŠUS „Zlatne doline“ Josip Banović, a upute za natjecanje dao je Vlado Deanović. Turnir je otvorio počasnim hitcem kugle u „pune“ Željko Mitrović.

Na turniru su nastupile četiri ekipe iz udruga slijepih i slabovidnih, gluhih i nagluhih, invalida rada i osoba s invaliditetom, Zlatna Dolina, HSU, Vallis Aurea i Orljava.

 

(Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 1186 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 11 Prosinac 2019 12:57