Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 17 Veljača 2020 01:00

Mladi kuglači KK “Obrtnik” nastupili su na ekipnom državnom prvenstvu za kadete U14 u Čakovcu

ČAKOVEC - Mladi kuglači KK “Obrtnik” nastupili su u nedjelju, 16. 02. 2020. na ekipnom državnom prvenstvu za kadete U14 koje je održano u Čakovcu. Trener Željko Lončar za ovo natjecanje pripremio je dvije ekipe u sastavu: KK “Obrtnik” PŽ 1 (Josip Kalem, Gabriel Šunjo i Luka Jazvić) i KK “Obrtnik” PŽ 2 (Luka Miloš, Dino Prnjavorac i Andrej Salontai).

I ovoga puta popularne požeške “Naranče” su se vratili s natjecanja s medaljama. U vrlo jakoj konkurenciji od 10 ekipa, ekipa KK “Obrtnik” PŽ 2 osvojila je 3. mjesto i brončane medalje, a ekipa KK” Obrtnik” PŽ 1 zauzela je 4. mjesto.

Njihov trener nije krio zadovoljstvo po završetku natjecanja: “Iako su naši mladi kuglači u ovom sportu tek nešto više od godinu dana, dobro i naporno smo radili, trenirali, družili se i napredovali. Rezultati i uspjesi s dosadašnjih natjecanja ukazali su da se imamo čemu nadati. Znali smo da je ekipa iz Zaboka vrlo dobra jer treniraju već 5 ili više godina i to su i pokazali uvjerljivom pobjedom. Mi smo zadovoljni, prije svega pokazanom igrom i rezultatima, a pehar i brončane medalje su poticaj za dalje i više. Zahvaljujem svom klubu i Požeškom športskom savezu što su nam omogućili odlazak na ovo natjecanje.” - zaključio je Željko Lončar. 

Pročitano 2022 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Veljača 2020 11:51