Ispiši ovu stranicu
Utorak, 29 Rujan 2020 10:37

"Naranče" nastavljaju s osvajanjem odličja : najmlađi članovi Kuglačkog kluba "Nove nade" osvojili 5 medalja na državnom prvenstvu

NOVSKA  / OTOČAC - Pojedinno prvenstvo Republike Hrvatske u kuglanju za kategoriju podmladak održano je kroz protekla dva vikenda u Novskoj  i Otočcu. Mladi kuglači i kuglačice Kuglačkog kluba „Nove nade“ i na ovom prvenstvu su igrali zapaženu ulogu.

Njihov trener Željko Lončar nije krio zadovoljstvo: - „Još jednom smo pokazali i dokazali da se dobrim pristupom, organizacijom i radom može doći do odličnih rezultata. Opravdali smo podršku koju su nam pružili Grad Požega, Gradski kuglački savez, Kuglački savez Požeško-slavonske županije, Požeški športski savez te podršku roditelja.

Na prvenstvu su sudjelovali mladi kuglači i kuglačice iz 19 klubova, a naše „naranče“ su osvojile najviše medalja, ukupno 5 (dvije srebrne i tri brončane). Osim što smo bili najuspješniji klub, raduje me činjenica da su medalje osvojili Lana Tomić, Luka Vidović i Bojan Savić kojima je ovo prvo veliko natjecanje.“ - istakao je na kraju trener Lončar. 

Državno pojedinačno prvenstvo za kategoriju Podmladak održalo se u dva dijela. Prvi dio se održao 20. rujna 2020. u Novskoj, a drugi dio 27. rujna 2020. u Otočcu.

 

Najmlađi članovi KK Nove nade postigli su slijedeće rezultate :

- kategorija U10 djevojčice:

3. mjesto – Lana Tomić

5. mjesto – Iva Grgić

6. mjesto – Dora Horvatović

 

- kategorija U11 djevojčice:

4. mjesto – Lana Srnović

10. mjesto – Nina Malovec

12. mjesto – Marta Malvić

 

- kategorija U12 djevojčice:

4. mjesto – Ana Miloš

 

- kategorija U9 dječaci:

7. mjesto – Fran Kroflin

10. mjesto – Pavle Miletić

 

- kategorija U10 dječaci:

3. mjesto – Luka Vidović

 

- kategorija  U11 dječaci:

2. mjesto – Andrej Salontai

3. mjesto – Bojan Savić

 

- kategorija U12 dječaci:

2. mjesto – Luka Jazvić.

 

 

Pročitano 1266 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 06 Listopad 2020 12:43