Ispiši ovu stranicu
Petak, 23 Listopad 2020 13:12

Odlične rezultate mladih članova Kuglačkog kluba ʺNove nadeʺ pohvalio i požeški gradonačelnik Darko Puljašić

POŽEGA - Požeški gradonačelnik Darko Puljašić posjetio je jučer na Gradskoj kuglani mlade članove Kuglačkog kluba „Nove nade“ koji su u posljednjih nekoliko mjeseci ostvarili zapažene rezultate.

Na pojedinačnom prvenstvu Republike Hrvatske u kuglanju za kategoriju podmladak mladi požeški kuglači osvojili su ukupno pet medalja, a potom su ostvarili zapaženi rezultat na Državnom prvenstvu u sprintu.

U ime Kuglačkog kluba „Nove nade“ rezultate je predstavio njihov trener Željko Lončar te zahvalio Gradu Požegu i Požeškom športskom savezu na svesrdnoj pomoći.

Na Pojedinačnom prvenstvu Republike Hrvatske u kuglanju za kategoriju podmladak održanom sredinom rujna u Novskoj i Otočcu su sudjelovali mladi kuglači i kuglačice iz 19 klubova, a naše, požeške „naranče“ su osvojile najviše medalja, ukupno 5 (dvije srebrne i tri brončane). Medalje su osvojili Lana Tomić, Luka Vidović i Bojan Savić kojima je to ujedno bilo prvo veliko natjecanje.

Zatim je održano Državno prvenstvo u sprintu za kadetkinje u Varaždinu, a istoga dana u Čakovcu za kadete. Kadetkinje Nera Bakić, Lana Srnović i Ana Miloš igrale su u Varaždinu te su odličnom igrom u kvalifikacijama Nera i Ana prošle u doigravanje, dok su kadeti Luka Jazvić, Dino Prnjavorac, Andrej Salontai i Bojan Savić ostali bez medalja, ali su prikazali odličnu igru. U kvalifikacijama Luka je zasjeo na vrh, a Andrej nije uspio proći kvalifikacije. 

Na izvrsnim rezultatima, trudu i radu čestitao im je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić te poželio još puno uspjeha i medalja, naglasivši kako će Grad Požega uvijek biti na raspolaganju za sve što im je potrebno.

Ispred Požeškog športskog saveza mladim kuglačima na odličnim rezultatima čestitao je glavni tajnik Željko Mitrović. 

Pročitano 699 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 23 Listopad 2020 13:26