Ispiši ovu stranicu
Utorak, 24 Studeni 2020 09:05

Kuglači Novih nada pobijedili Slatinu u gostima u 7. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige - Istok

VIROVITICA - Kuglači požeških Novih Nada su u 7. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige - Istok odličnom igrom na gostujućoj kuglani u Virovitici uvjerljivo slavili sa 7:1 i 150 čunjeva prednosti protiv ekipe KK Slatina.

U redovima KK Nove nade ponovno je briljirao najbolji igrač lige Darko Zovko sa 573 oborena čunja te poletarac i najmlađi igrač Robert Bakić sa 529 oborenih čunjeva

Poene za nade još su osvojili su Lovrić, Poleto i Čakalić dok do poena nije došao Željko Lončar iako je pružio solidnu igru. Nade tako zauzimaju uvjerljivo prvu poziciju sa svih 6 pobjeda u 6 odigranih utakmica i sa pet bodova prednosti. Požežani još nemaju poraza te u naredne četiri domaće utakmice očekuju sigurne pobjede i osvajanje jesenskog naslova.

Obzirom da su Nade visokim pobjedama u gostima gotovo deklasirali direktne konkurente za osvajanje lige za očekivati je da će dobro posloženi kraj sezone dočekati na prvoj poziciji koja vodi u 1.B Hrvatsku kuglačku ligu.

U 8. kolu (28. 11) požeški kuglači dočekuju KK Šećerana Viro (Virovitica) koja je deveta u poretku.

Pobjedu u 7. kolu ostvarili su i kuglači požeškog Obrtnika koji su sa 7:1 svladali KK Brod. Obrtnici su trenutno na 10. mjestu sa 4 boda, a u sljedećem kolu gostuju u Osijeku kod Željezničara koji je drugi na ljestvici sa 8 bodova. 

Pročitano 760 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 25 Studeni 2020 09:09