Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 29 Srpanj 2021 12:14

Dodjelom diploma završila ljetna Škola kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade

POŽEGA - Dodjelom diploma malim polaznicima, završena je ljetna Škola kuglanja koju su proveli Požeški športski savez i Kuglački klub „Nove nade“, a koju je prošlo 30-ak polaznika. Zaslužene diplome polaznicima za stečena početna teorijska i praktična znanja kuglačkog sporta uručio je dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik požeškoga gradonačelnika dr.sc. Željka Glavića.

Prigodnoj su svečanosti nazočili i predsjednik Gradskog kuglačkog saveza Miroslav Crnjac, glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović te voditelj Škole kuglanja Željko Lončar koji su gradonačelnikova zamjenika upoznali s dosadašnjim radom u kuglačkom sportu u Požegi.

Gradonačelnikov je zamjenik, pozdravljajući okupljene u ime Grada Požege i gradonačelnika Glavića, čestitao na dosadašnjim uspjesima mladim članovima kluba, a Robertu Bakiću i Luki Jazviću na plasmanu u reprezentaciju Hrvatske u svojim kategorijama te im zaželio dobre rezultate na predstojećem svjetskom prvenstvu.

Polaznicima Škole kuglanja poželio je da se nastave baviti kuglanjem jer, kazao je, uz ovako dobar i organiziran rad i oni mogu postati reprezentativci, a pritom i dalje mogu računati na podršku Grada Požege.

Pročitano 488 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 07 Kolovoz 2021 06:20