Petak, 27 Kolovoz 2021 09:24

Kuglači Ine (Požega) pobjednici Prvog memorijalnog kuglačkog turnira "Slavko Pandžić"

POŽEGA  - Kuglački klub Zlatni Lug iz Požege, za kojega je dugi niz godina nastupao pokojni Slavko Pandžić, organizirao je u srijedu, 25. 08. 2021. na požeškoj Gradskoj kuglani Prvi memorijalni kuglački turnir "Slavko Pandžić", odajući mu tako počast.

Nastupilo je 12 kuglačkih ekipa iz požeškoga kraja. Igralo se po sustavu 4 puta po 30 čunjeva. Pobjednik turnira bila je KK Ina (Požega) s 528 oborenih čunjeva. Pobjednički pehar uručio im je gradonačelnik Požege dr.sc. Željko Glavić.

- "Drago mi je da imate dobre uvjete za rad u ovom objektu, a lijepo je do ste se na ovaj način sjetili svog dugogodišnjeg kolege" – istaknuo je gradonačelnik Glavić, čestitajući pobjednicima.

Drugoplasirana je bila ekipa KK Nove nade, a treća Croatia s 505 oborenih čunjeva. Pehare najboljim ekipama su uručili unuci pokojnog Slavka, Teo i Leo Pandžić.

Pobjednička momčad Ine nastupila je u sastavu: Hrvoje Bakić, Nenad Vasić, Filip Filipović i Dražen Tadijanović.

Predsjednik KK Zlatni Lug Slavko Nuhanović uručio je Thomasu Heinzu Pandžiću sliku i originalnu iskaznicu kluba pokojnog oca Slavka.

- Hvala svima koji razvijaju ovaj sport, a pogotovo mladima koji ga prihvaćaju i nastavljaju tradiciju kuglanja – kazao je u ovoj prigodi Thomas Heinz Pandžić.

(pozega.eu)

Pročitano 636 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 27 Kolovoz 2021 09:35