Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 30 Ožujak 2022 11:25

Kuglači Novih nada u finalu Kupa regije Istok igrat će protiv Željezničara (Osijek)

POŽEGA / OSIJEK - Kuglači Novih nada su u polufinalu Kupa regije Istok još 16. ožujka bili bolji od gradskog rivala Obrtnika dok je jučer u Osijeku odigrana druga polufinalna utakmica između domaćeg Željezničara i  Đurđenovca. Iako su gosti bili blagi favorit u ovom susretu jer se natječu u 1. B ligi Sjever za razliku od domaćina koji je član 2. HKL - Istok do pobjede su došli igrači Željezničara rezultatom 5:3. 

Tako će se u finalu koje će se igrati u drugoj polovici travnja u Osijeku sastati Željezničar i požeške Nove nade koje su posljednje dvije godine osvajale ovo natjecanje i pokušat će doći po treći put u nizu do trofeja pobjednika Kupa regije Istok. 

Požeški kuglači su ove sezone u prvenstvu 2. Hrvatske kuglačke lige - Istok oba puta uvjerljivo svladali Željezničar. U Osijeku je u 2. kolu rezultat bio 0:8 dok su u Požegi Nove nade slavile rezultatom 6:2 u sklopu 13. kola.

Prema tome iako će igrati u gostima Požežani su izraziti favorit te se očekuje da osvajanjem kupa na najbolji mogući način završe ovu sjajnu sezonu u kojoj su uvjerljivo osvojili naslov prvaka 2. HKL - Istok i plasirali se u 1. B HKL - Sjever što je najveći uspjeh u povijesti požeškog kuglanja.  

 

Pročitano 630 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 30 Ožujak 2022 11:42