Ispiši ovu stranicu
Petak, 03 Lipanj 2022 14:11

Kuglači Novih Nada osvojili 1. mjesto u 1. kolu 1. Hrvatske kuglačke lige mladeži u Sisku

SISAK - Proteklog vikenda, 28. i 29. 05. 2022. u Sisku je odigrano je prvo kolo 1. Hrvatske kuglačke lige mladeži. Prvo mjesto uvjerljivo su osvojili dječaci i djevojčice Kuglačkog kluba Nove Nade Požega čime su odmah zasjeli na vrh tablice, drugo mjesto osvojio je KK Zagreb a treće je pripalo KK Bjelovar.

Od ukupno sedam kuglača Nada čak šest ih je osvojilo medalje. Prvo mjesto u kategoriji U 14 osvojio je Bojan Savić sa apsolutnim rekordom ove kategorije od 520 oborenih čunjeva dok je prvo mjesto u kategoriji U 12 osvojila Iva Grgić.

Drugo mjesto u kategoriji U 14 osvojila je Lana Tomić, a Lana Srnović je u istoj kategoriji osvojila treće mjesto. Treće mjesto u kategoriji U 10 osvojio je Jan Kroflin dok je Nera Bakić bila treća u kategoriji U 18. 

Mlade požeške kuglače na ovom natjecanju pratili su trener mlađih kategorija Robert Bakić i predsjednik Darko Zovko koji su bili vrlo zadovoljni nastupima mladih Novih Nada. Trener i predsjednik se i ovim putem zahvaljuju roditeljima kao i Požeškom športskom savezu na odličnoj suradnji te najavljuju još ovakvih kuglačkih uspjeha.

Pročitano 185 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 03 Lipanj 2022 14:28