Petak, 29 Srpanj 2022 10:59

Ljubitelji kuglanja uživali u kuglačkom spektaklu na obnovljenoj Gradskoj kuglani

POŽEGA - Ljubitelji kuglanja uživali su jučer na spektaklu na novouređenoj Gradskoj kuglani jer je povodom završetka radova Kuglački savez Požeško - slavonske županije organizirao kuglačku manifestaciju okupivši ponajbolje majstore ovoga sporta. 

Pred punim tribinama moglo se uživati uz nastupe Darija Dude (KK Grmoščica Zagreb), Darka Kasumovića (KK Medveščak Zagreb), Marinka Matića (KK Mertojak Split) i domaćeg igrača Darka Zovka (KK Nove Nade).

Tko će se okititi titulom najboljega nije se znalo do samoga kraja. Iako je Kasumović bio u vodstvu već od početka te pokazao da se najbolje snašao na prve tri staze, u zadnjem bloku Zovko je potegao sa impresivnih 181 oborenim čunjem i tako uvjerljivo završio prvi sa 614 čunjeva.

Drugo mjesto zauzeo je Kasumović sa 608 čunjeva, treći je bio Duda sa 595 čunjeva, a četvrti Matić koji je oborio 587 čunjeva.

Nakon završetka natjecanja pobjednik ove kuglačke utakmice Darko Zovko zahvalio se Požeškom športskom savezu te Gradu Požegi koji su najvećim dijelom osigurali sredstva da požeško kuglanje dobije ovakav reprezentativan objekt, a ujedno je zahvalio trojici ponajboljih hrvatskih kuglača koji su svojim nastupom uveličali ovaj spektakl.

Nazočnim gledateljima je obećao da će ljubitelji kuglanja u nadolazećoj sezoni moći uživati u nastupima njegovih Novih Nada koje će po prvi puta u povijesti ovoga sporta predstavljati naš grad u 1. B Hrvatskoj kuglačkoj ligi. 

Pročitano 464 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 08 Kolovoz 2022 11:42