Ponedjeljak, 07 Listopad 2019 02:00

MNK Jakšić u županijskom derbiju 1. kola 2. HMNL - Istok svladao MNK Autodijelove Tokić rezultatom 5:3

POŽEGA - Pred stotinjak gledatelja u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je odigran županijski derbi 1. kola 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok. 

Jakšićani su krenuli u novo natjecanje pobjedom protiv svog najvećeg županijskog rivala Autodijelova Tokić. Tokići su poveli preko dvostrukog strijelca Luke Rotima no Jakšić se vraća u susret te na kraju ostvaruje pobjedu od 5:3.

Pogotke za Jakšić postigli su Ivan Jakešević (2), Alen Solina (2) i Domagoj Kovačević dok je osim Rotima jedan pogodak za Tokiće postigao i mladi Benjamin Banožić. 

- "U današnju prvu utakmicu 2. HMNL smo ušli jako loše, dečki iz Autodijelova Tokić su pokazali veću volju i želju te smo primili 2 pogotka iz naših grešaka. No do poluvremena smo smanjili zaostatak na 1:2 te smo se smirili. Taj pogodak nam je donio mirnoću i u drugom poluvremenu smo pokazali bolju igru te došli do pobjede od 5:3" – rekao je nakon susreta mladi igrač Jakšića Lukas Begić.

U 2. kolu Tokići u subotu, 12. listopada s početkom u 20,00 sati u SD Tomislav Pirc dočekuju MNK Brod (Slavonski Brod) dok Jakšić gostuje kod Našica.

Prije prvenstvenih obveza oba kluba preko tjedna moraju odigrati  susrete četvrtfinala kupa Regije Istok. Jakšić u srijedu, 09. listopada s početkom u 19,30 gostuje u Slavonskom Brodu kod bivšeg prvoligaša 035 Broda dok Tokići u četvrtak, 10. listopada s početkom u 20,30 sati gostuju u Slatini kod istoimenog domaćina koji se također natječe u 2. HMNL - Istok. 

Pročitano 1450 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 07 Listopad 2019 12:41