Ispiši ovu stranicu
Utorak, 15 Rujan 2020 11:28

MNK Autodijelovi Tokić u pretkolu regionalnog malonogometnog kupa u srijedu, 23. rujna u Požegi dočekuju Futsal Olimpijac (Županja)

VINKOVCI - U ponedjeljak, 07. 09. 2020. u Poduzetničkom inkubatoru u Vinkovcima je održan plenum klubova 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok na kojem je održan ždrijeb natjecanja, određen sustav natjecanja mladeži te je obavljen i ždrijeb regionalnog kup-natjecanja.

Došlo je do promjena u vodstvu natjecanja. Dosadašnji povjerenik natjecanja Dalibor Buljić preuzeo je ulogu povjerenika za suđenje, dok je novi povjerenik za natjecanje  Dario Skender koji je već tu dužnost obavljao u prošlim sezonama.

U novu natjecateljsku sezonu ulazi ukupno 11 momčadi. U odnosu na prošlu sezonu, tu su sve momčadi izuzev Osijek Kelmea koji je izborio plasman u prvoligaško društvo. Požeško - slavonski županijski predstavnici su MNK Autodijelovi Tokić i MNK Jakšić. 

Istočni drugoligaši ponovno će igrati dvokružno odnosno 22 kola. 

U juniorskom natjecanju regije “Istok” participirati će ukupno 14 momčadi. Plenum je izglasao format natjecanja, gdje će se igrati jednokružno, uz playoff 4 prvoplasirane momčadi (dvije utakmice).

U kategoriji kadeta natjecat će se ukupno 10 klubova, a format natjecanja je sličan onom u juniorskoj konkurenciji. Igrat će se jednokružno, a najboljih 6 momčadi ulazi u playoff (dvije prvoplasirane momčadi ulaze izravno u polufinale).

MNK Autodijelovi Tokić (Požega) u pretkolu kupa u srijedu. 23. rujna s početkom u 19,30 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc dočekuju MNK Futsal Olimpijac (Županja). "Tokići su i lane s Olimpijcima igrali pretkolo u Požegi i slavili s uvjerljivih 11:0 pa svladali nakon penala Slatinu u gostima, a svoj put u kup natjecanju su završili u polufinalu domaćim porazom od Nove Gradiške rezultatom 2:3. 

Drugi par ovogodišnjeg pretkola je MNK Brod - HMNK Nova Gradiška. 

Poznati su parovi četvrtfinala koje će se igrati 29. i 30. rujna. To su : MNK Slatina - Aurelia Futsal, MNK Jakšić - Osijek Kelme,  Pobjednik Autodijelovi Tokić / Futsal Olimpijac - MNK Vinkovci te Pobjednik Brod / Nova Gradiška -  MNK Mala Mljekara.

Nova sezona 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok kreće 26. i 27. rujna, a parovi 1. kola su : MNK Futsal Olimpijac - MNK Jakšić, MNK Mala Mljekara - MNK Slatina, MNK Vinkovci Učilište-Studium - MNK Našice, MNK Autodijelovi Tokić - HMNK Nova Gradiška i MNK Aurelia Futsal - MNK Brod 035. Slobodan je MNK Brod.

Pročitano 684 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 15 Rujan 2020 12:11