Četvrtak, 24 Rujan 2020 10:00

Malonogometaši Autodijelova Tokić u pretkolu Regionalnog kupa poraženi od Futsal Olimpijca (Županja) nakon izvođenja penala

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je odigrana utakmica pretkola odnosno osmine finala Regionalnog futsal kupa između Autodijelova Tokić (Požega) i Futsal Olimpijca (Županja). Domaći igrači bolje su ušli u susret i nakon prvih 20 minuta imali uvjerljivo vodstvo od 4:1 golovima Mislava Brnčića (2) i Mirka Solde (2). 

Nakon što su "Tokići" u 23. minuti preko Domagoja Brnčića došli do pogotka za 5:1, gosti postižu tri pogotka od u samo dvije minute i u 26. minuti dolaze do 5:4.

Iako je vodstvo domaćih nakon toga povećano na 7:4 pogocima Mirka Solde i Ivana Tomića gosti u samoj završnici dolaze do izjednačenja. Prvo su u 36. smanjili na 7:5 da bi u posljednjoj minuti susreta Ivan Župarić postigao dva pototka i svojim suigračima osigurao šesterce. 

Iako je požeški klub bio favorit i ovom dvoboju malo opuštanje u završnici utakmice dovelo je do neriješenog rezultata, a poslije i do ispadanja iz kupa nakon izvođenja penala. 

Kod Autodijelova Tokić sigurni izvođači bili su Mirko Soldo, Mislav Brnčić i Domagoj Brnčić dok Ivan Tomić svoj penal nije realizirao. Gosti su zabili svih pet šesteraca i osigurali plasman u 1. kolo kupa. 

Utakmica je organizirana uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od Stožera Civilne zaštite i bez gledatelja. 

Narednog vikenda kreće i nova sezona 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok, a Autodijelovi Tokić u prvom kolu dočekuju HMNK Nova Gradiška. Utakmica će se igrati bez gledatelja, u petak, 25. 09. 2020. s početkom u 21,00 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Fra Kaje Adžića u Pleternici. 

Jakšić u 1. kolu gostuje kod Futsal Olimpijca u Županji (subota, 26. 09. u 20,45 sati). Ostali parovi su :  Mala Mljekara - Slatina, Vinkovci  - Našice i Aurelia - Brod 035. Slobodan je Brod.

Malonogometaši Nove Gradiške pretkolo kupa su igrali u utorak, 22. rujna u Slavonskom Brodu gdje su poraženi od MNK Brod nakon izvođenja penala rezultatom 9:7. Nakon 40 minuta igre rezultat je bio 4:4. 

U četvrtfinalu kupa (29./30. rujna) sastaju se Jakšić - Osijek Kelme, Vinkovci - Futsal Olimpijac, Mala Mljekara - Brod i Slatina - Aurelia.

 

Pročitano 1020 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 25 Rujan 2020 11:44