Ponedjeljak, 08 Veljača 2021 09:41

Malonogometaši Autodijelova Tokić poraženi na gostovanju kod MNK Brod u 16. kolu 2. HMNL - Istok

SLAVONSKI BROD - Igrači MNK Autodijelovi Tokić su u 16. kolu 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok jučer gostovali kod MNK Brod u Slavonskom Brodu. "Tokići" su poraženi rezultatom 5:2 (1:1). Prvi dio utakmice protekao u izjednačenoj igri dok je u drugom poluvremenu domaćin bio bolji i došao do zaslužene pobjede. 

Brod je poveo u 6. minuti pogotkom Filipa Štefančića, a izjednačio je Mislav Brnčić u 11. minuti. Novo vodstvo domaćinu donio je Matej Sivrić u 27. minuti, a već minutu poslije Mislav Brnčić svojim drugim pogotkom ponovno donosi izjednačenje požeškom klubu. Nakon toga sve je  bilo u znaku Brođana. Tomislav Sedlo s dva brza pogotka u 30. i 31. minuti svojim suigračima donosi vodstvo od 4:2, a pobjedu je u posljednjoj minuti potvrdio Matej Sivrić pogotkom za konačnih 5:2. 

"Tokići" su u ovom susretu bili oslabljeni jer zbog početka priprema Nogometnog kluba Slavonija futsal više ne smiju igrati Matej Peharda, Mato Marčetić, Josip Solić i Krešimir Plešić koji su igrali u prošlom kolu. 

Jakšić je jučer u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc također poražen rezultatom 2:5 od vinkovačke Aurelie, a pogotke su postigli vratar Matko Kovačević i Marko Grbeš. 

U ovom susretu za Jakšić je također bio bez četiri igrača koji nisu igrali zbog početka priprema svojih klubova (Luka Banić, Ivan Jakešević -Kutjevo, Matias Šulc - Slavija, Mario Šipura - Slavonija). 

U ostalim rezultatima 16. kola  Slatina je poražena od lidera Broda 035 rezultatom 3:6 dok su Našice na svom terenu uvjerljivo poražene od Nove Gradiške rezultatom 1:5. Slobodna je bila Mala Mljekara, a večeras s početkom u 20,30 sati u Županji će posljednji susret 16. kola odigrati Futsal Olimpijac i Vinkovci.

Autodijelovi Tokić su trenutno na 5. mjestu sa 21 bodom (7 pobjeda, 8 poraza) dok je Jakšić sedmi sa 18 bodova (5 pobjeda, 3 remija, 7 poraza). 

U 17. kolu Autodijelovi Tokić će ugostiti Futsal Olimpijac, a utakmica će se igrati u subotu, 13. 02. 2021. s početkom u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. U ostalim susretima sastaju se : Brod 035 - Jakšić, Nova Gradiška - Slatina, Aurelia - Brod i Vinkovci - Mala Mljekara. Slobodne su Našice. 

Pročitano 607 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 09 Veljača 2021 13:32