Ispiši ovu stranicu
Utorak, 02 Ožujak 2021 11:00

Igrači MNK Autodijelovi Tokić poraženi od Vinkovaca u 19. kolu 2. HMNL - Istok

POŽEGA - Odigrano je kompletno 19. kolo Druge HMNL-Istok iako Mala Mljekara nije bila u mogućnosti doći u Vinkovce te je utakmica registrirana 3-0 za domaću Aureliju, dok je vodeći Brod 035 došao do svoje 12. pobjede i ostale su samo teoretske šanse da ne osvoje naslov.

Brod 035 je gostovao u Županji kod Futsal Olimpijca bez svog najboljeg igrača Bundavice, no igrači trenera Ćorluke su pokazali da mogu i bez njega te došli do još jedne rutinske pobjede te do poluvremena su zabili 6, u drugom jos 4 i tako došli do brojke od 10 a domaći su sa 4 gola samo ublažili poraz.

Jakšić je digao formu u drugom dijelu polusezone i došao do vrlo uvjerljive pobjede u Našicama. Utakmicu je odlično otvorio Marko Grbeš i hattrickom do 7. minute doveo Jakšić do prednosti, a posao su dovršili Domagoj Kovačević i Lukas Begić,te jednim autogolom domaćina, a poraz je ublažio Mihael Tomić. 

U vrlo zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici izmedu Autodijelova Tokić i Vinkovaca bolje su se snašli gosti i odnijeli pobjedu. Do 16. minute nije bilo golova, a onda gosti preko Jurišića dolaze do vodstva, no već u sljedećem napadu domaći poravnavaju preko najboljeg strijelca lige Mirka Solde. U drugom dijelu domaći dolaze do vodstva preko Šporčića, Špijonjak zabija za goste, za novo vodstvo domaćih zabija Brnčić, ali vrlo dobri gosti dolaze do preokreta i golovima Jelinića i Jurišića dolaze do pobjede.

Jedinu pobjedu domaćina je ostvarila Nova Gradiška koja je uvjerljivo pobijedila goste iz Broda. Dva gola je zabio Petrović a po jedan Eller, Jakić, Batalo, Bungić i Grafina i došli do brojke od 7, a poraz je ublažio Baričević.

"Tokići" su trenutno na 6. mjestu sa 22 boda (7 pobjeda, 1 remi. 10 poraza), a u narednom, 20. kolu (07. 03.) su slobodni. Do kraja sezone požeški klub očekuju još dva 2 susreta. U 21. kolu gostuju u Vinkovcima kod Aurelie (14. 03.), a u posljednjem, 22. kolu će ugostiti MNK Brod (21. 03.). 

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 543 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 02 Ožujak 2021 13:07