Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 10 Ožujak 2021 09:44

Odigrane utakmice 20. kola 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok, Brod 035 osigurao naslov prvaka i kvalifikacije za 1. HMNL

OSIJEK - Odigrano je kompletno 20. kolo 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok gdje su gosti u pet utakmica odnijeli isto toliko pobjeda. U gradskom derbiju u Vinkovcima, Aurelia je kao gost došla do uvjerljive pobjede od 7-2. Odlično je utakmicu otvorila Aurelia i s dva pogotka Sušca dolaze do prednosti, no do kraja poluvremena Vinkovci vraćaju stvari na početak golovima Ljaljića i Ležaića.

U drugom dijelu Aurelia ubacuje u brzinu više i s dva gola Pedića te jednim Blekića, Draguna i Dekanića dolazi do uvjerljive pobjede. U Valpovu je kod Male Mljekare gostovao lider Brod 035 te je pobjedom mogao osigurati naslov prvaka što su uvjerljivo i napravili. Hattrick je zabio Bundavica, dva je dodao Ćubel, a po jedan Đerek, Ferić i Đurković. Poraz su ublažili Perošević i Vinogradac.

Posljednjeplasirani Futsal Olimpijac je na domaćem terenu izgubio od odličnih gostiju iz Nove Gradiške s 13-5 te će tako sigurno ostati na začelju ove sezone. Zanimljivo je bilo u Brodu između istoimenog domaćina i gostiju iz Našica gdje je prva dionica završila bez pogodaka. No u drugom dijelu je najbolji igrač utakmice Mihael Tomić sa 4 gola riješio pitanje pobjednika od kojih se onaj odlučujući desio u zadnjim trenutcima utakmice, još jedan je zabio Torčić a za domaće su zabili Mijić i Štefančić po dva.

Slatina je išla na gostovanju u Požegu protiv ekipe Jakšića i došla do punog plijena. Domaći Jakšić odlično otvara utakmicu i s dva gola Reze i jednim Begića dolaze do osjetne prednosti, no zbog kratke klupe i neigranja najboljeg igrača Domagoja Kovačevića nisu mogli parirati odličnim gostima koji do kraja zabijaju 10 pogodaka. Tri je zabio Bihar, dva Šantić i Šimek, a po jedan Kupres, Spudić i Hudoletnjak dok je poraz ublažio Lujić.

U 20. kolu slobodni su bili igrači MNK Autodijelovi Tokić. U 21. kolu koje će se igrati narednog vikenda, 13. i 14. ožujka, sastaju se Aurelia - Autodijelovi Tokić, Slatina - Brod, Našice - Futsal Olimpijac, Nova Gradiška - Mala Mljekara i Brod 035 - Vinkovci. Slobodan je Jakšić. 

U posljednjem, 22. kolu koje je na rasporedu, 20. i 21. ožujka sastaju se Autodijelovi Tokić - Brod 035, Vinkovci - Nova Gradiška, Mala Mljekara - Našice, Futsal Olimpijac - Slatina i Brod - Jakšić. Slobodna je Aurelia. 

 

(sportalo.hr) 

Pročitano 505 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 10 Ožujak 2021 09:56