Utorak, 16 Ožujak 2021 12:01

MNK Autodijelovi Tokić uvjerljivo poraženi na gostovanju kod Aurelie u Vinkovcima u 21. kolu 2. HMNL - Istok

VINKOVCI  - Odigrano je 21. prvenstveno kolo 2. Hrvatske malonogometne lige – Istok, gdje je vodeći trojac došao do uvjerljivih pobjeda i osjetno se odvojio od ostatka lige. Prvoplasirani Brod 035 je na domaćem terenu došao do uvjerljive pobjede protiv Vinkovaca.Utakmicu su predvodili Bundavica i Ruhek sa tri pogodka, a po jedan su dodali Gačić, Družić, Ferić i Đurković dok je poraz ublažio Udicki.

Odličnu utakmicu je odradila i Aurelia te sa 11 komada ispratila Tokiće koji zbog kratke klupe nisu uspjeli parirati domaćinu. Aureliu je predvodio Božić sa tri pogotka, dva su dodali Lončar i Nospak a po jedan Pedić, Bertić, Bagarić i Sušac dok je za Tokiće počasni pogodak zabio Brnčić.

I trećeplasirana Nova Gradiška je na domaćem terenu došla do uvjerljive pobjede protiv Male Mljekare. Po dva gola su zabili Petrović, Jakić i Eller, po jedan Kotarski i Trobić te jednim autogolom gosta, dok su za goste poraz ublažili Nemet i Vinogradac. Nova Gradiška u posljednjem kolu može doći do drugog mjesta ako pobjedi u Vinkovcima istoimenog domaćina zato što zaostaju 3 boda do Aurelie koja je slobodna u posljednjem kolu.

Zanimljivu utakmicu su odigrali Slatina i Brod gdje su gosti iz Broda došli do punog plijena. Slatine je povela golom Šantića, do kraja poluvremena Brod okreće preko Bašića i Škorića te u drugom dijelu prednost dižu sa dva gola Velikanovića, domaći uspjevaju smanjiti preko Jozića i Šantića što nije bilo dovoljno te konačni rezultat postavlja Štefančić.

Posljedneplasirani Futsal Olimpijac u svojoj dvorani nije uspio parirati odličnim gostima iz Našica. Za Našice je tri gola zabio Torčića a po dva Mihaljević, Tomić i Galinec dok su za domaće dva zabili Župarić i Rumenović, a jedan Jukić.

U posljednjem 22. kolu Autodijelovi Tokić će ugostiti novog prvaka Brod 035, a ta utakmica igrat će se u subotu, 20. 03. 2021. s početkom u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. U ostalim susretima sastaju se : Vinkovci – Nova Gradiška, Mala Mljekara – Našice, Futsal Olimpijac – Slatina i Brod – Jakšić. Slobodna je Aurelia. 

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 561 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 17 Ožujak 2021 11:13