Utorak, 23 Ožujak 2021 10:04

Malonogometaši Autodijelova Tokić poraženi od prvaka Broda 035 u posljednjem, 22. kolu 2. HMNL - Istok

POŽEGA - Odigrano je posljedne 22. kolo 2. Hrvatske malonogometne lige – Istok gdje je vodeći Brod 035 potvrdio naslov, Nova Gradiška je pobjedom preskočila Aureliu i završila na drugom mjestu, Našice su odnijele bodove iz Valpova, a Olimpijac i Brod su došli do domaćih pobjeda.

Najbolji strijelac lige je Mirko Soldo koji je u posljednjem susretu između dvije momčadi za koje je nastupao u ovoj sezoni, Broda 035 i Autodijelova Tokića postigao 7 pogodaka i došao do brojke 38 te je tako osjetno ostavio svoje pratitelje. Za Brod je još jedan dodao Đurković dok su za Tokiće zabijali Rotim, Barišić i Banožić dva

Nova Gradiška je uvjerljivom pobjedom u Vinkovcima preskočila Aureliju koja je u ovom kolu bila slobodna. Za Gradišku su po tri gola postigli Đusi i Bungić, po dva Grafina, Medvedović, Eller i Petrović a jedan Fischer dok su za domaće tri zabio Rimac, dva Miljanić, a jedan Ležaić i Špijonjak.

Zanimljivo je bilo u Valpovu gdje su gosti iz Našica nakon preokreta došli do pobjede. Domaći su odlično otvorili utakmicu i poveli golovima Peroševića, Vinogradca i Tomca, do kraja prvog dijela gosti uspijevaju smanjiti preko Kubaše i Torčića. U drugom dijelu Našice rade preokret s još dva gola Torčiča i jednim Tomića, dok domaći uspjevaju samo smanjiti rezultat preko Vinogradca. Zanimljivo je da su domaći dobili čak tri crvena u zadnjoj minuti susreta.

Posljednjeplasirani Futsal Olimpijac je pobjedom nad Slatinom okončao sezonu. Za domaće su zabijali Župarići, tri je zabio Vladimir a dva Ivan, dok su za goste golove dali Bihar, Šantić i Bihić dva. Četvrti Brod je potvrdio svoju poziciju uvjerljivom pobjedom protiv Jakšića. Po dva gola za domaće su dali Stanić i Bašić, a po jedan su dodali Brnjić i Sedlo dok je počasni pogodak za goste zabio Domagoj Kovačević.

Rezultati 22. kola : Autodijelovi Tokiić - Brod 035 4:8, Vinkovci – Nova Gradiška 7:15, Mala Mljekara – Našice 4:5, Futsal Olimpijac – Slatina 5:4, Brod – Jakšić 6:1. Slobodna je bila Aurelia.

"Tokići" su svoju treću drugoligašku sezonu završili na 8 mjestu od 11 klubova, a osvojili su 22 boda (7 pobjeda, 1 remi, 12 poraza uz gol razliku 87:106). Drugi županijski klub Jakšić je svoju drugu sezonu završio na 9. mjestu sa 21 bodom (6 pobjeda, 3 remija, 11 poraza, gol razlika 85:108). 

Pročitano 594 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 24 Ožujak 2021 11:20