Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 21 Listopad 2021 08:26

Malonogometaši Autodijelova Tokić uvjerljivo poraženi na gostovanju kod Osijeka u 2. kolu regionalnog kupa

OSIJEK - Malonogometaši Autodijelova Tokić jučer su gostovali u Osijeku u sklopu 2. kola regionalnog kupa koje je ujedno bilo i polufinale. "Tokići" su uvjerljivo poraženi od MNK Osijek rezultatom 22:1 (11:1). Jedini pogodak za požeški klub postigao je Mirko Soldo u 5. minuti za 4:1.

Osječani su nakon dugog niza godina, prošle sezone ispali iz 1. Hrvatske malonogometne lige u 2. Hrvatsku malonogometnu ligu - Istok gdje se natječu i MNK Autodijelovi Tokić, a očito je da se MNK Osijek već ove sezone želi vratiti u elitni rang hrvatskog futsala. 

Tokići nisu mogli pružiti jači otpor jer su otišli na ovo teško gostovanje u nekompletnom sastavu i s pet juniora dok je domaćin imao na raspolaganju svoje najjače snage. 

Druga polufinalna utakmica je na programu večeras od 20,30 sati kada se sastaju Nova Gradiška i Vinkovci, a finale je na rasporedu u utorak, 26. listopada. 

U utorak, 19. listopada odigrana je i posljednja utakmica 2. kola 2. HMNL - Istok u kojoj je u Pleternici Jakšić poražen od Nove Gradiške rezultatom 2:5. U 3. kolu na rasporedu je županijski futsal derbi između Autodijelova Tokić i Jakšića. Utakmica će se igrati u subotu, 23. listopada s početkom u 15,30 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Prije dvadesetak dana Autodijelovi Tokić su rezultatom 10:7 svladali Jakšić u 1. kolu regionalnog kupa.

Pročitano 499 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 21 Listopad 2021 09:49