Petak, 12 Studeni 2021 10:03

Djevojke ŠSD Obrtnik najbolje u futsalu na županijskom natjecanju srednjih škola

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer je održano srednjoškolsko županijsko natjecanje u futsalu za djevojke u organizaciji Školskog sportskog saveza Požeško - slavonske županije. Natjecalo se 6 ekipa, a najbolje su bile igračice Školskog športskog društva Obrtnik tj. djevojke koje pohađaju Obrtničku školu u Požegi.

U skupini 1. Ekonomik je svladao Gimnaziju rezultatom 2:0, a Katoličku gimnaziju sa uvjerljivih 5:1. U susretu za 2. mjesto u skupini Katolička gimnazija je svladala Gimnaziju rezultatom 4:0. 

U skupini 2. Obrtnik je svladala Srednju školu Pakrac rezultatom 5:1, a s još uvjerljivijih 12:0 su igračice Obrtničke škole slavile protiv Klasa (Poljoprivredna škola). Drugo mjesto skupine 2 osvojila je ekipa Pakraca koja je rezultatom 3:1 pobijedila Klas. 

U finalu je Obrtnik rezultatom 4:1 bio bolji od Ekonomika. Tamara Đeker dovele je Obrtnik u vodstvo pogotkom u 3. minuti, a za 0:2 je zabila Gabrijela Puljašević u 4. minuti. Na 1:2 smanjila je Petra Perić u 20. minuti. Na 1:3 povisila je Ana Zelenika u 26. minuti, a konačnih 1:4 postavila je Gabrijela Puljašević u posljednjoj, 30. minuti.  

Za Obrtnik su prvo mjesto osvojile Mihaela Samaržija, Gabrijela Puljašević, Bernarda Jelčić, Enny Martinović, Viktoria Berić, Ana Zelenika, Ivona Šubara i Tamara Đeker. Vodio ih je profesor Ante Martinaš. 

Djevojke Obrtnika će tako osvanjem 1. mjesta na županijskom turniru predstavljati Požeško - slavonsku županiju na državnom prvenstvu. 

 

Pročitano 241 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 12 Studeni 2021 11:03