Petak, 10 Prosinac 2021 08:17

Malonogometaši Autodijelova Tokić poraženi na gostovanju kod HMNK Nova Gradiška u zaostalom susretu 8. kola 2. HMNL - Istok

NOVA GRADIŠKA - Malonogometaši Autodijelova Tokić poraženi su jučer na gostovanju u Novoj Gradišci od istoimenog domaćina rezultatom 7:2 (1:1) u zaostalom susretu 8. kola 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok.

U 5. minuti Tomislav Soldić doveo je "Tokiće" u vodstvo, a na 1:1 izjednačio je Nikola Eller u 13. minuti. S tim rezultatom završilo je prvo poluvrijeme. Desetka domaćih Eller je svojim drugim pogotkom doveo domaćina u vodstvo u 22. minuti, a već minutu poslije Josip Solić postiže pogodak za 2:2. 

To je i bilo sve od požeškog kluba jer su u posljednjih 17 minuta susreta igrači HMNK Nova Gradiška postigli čak 5 pogodaka (Marko Filipović, Tomislav Marjanović, Stjepan Petrović 2, Alen Grafina) i došli do uvjerljive pobjede rezultatom 7:2. Domaćin je imao 13 igrača u zapisniku, a Autodijelovi Tokić 9 pa je i duža kluba sigurno odlučila pobjednika u drugom dijelu ovog susreta 

Autodijelovi Tokić su i dalje na posljednjem, 11. mjestu i još nemaju niti boda (8 poraza), a u narednom, 10. kolu "Tokići" će u nedjelju, 12 prosinca s početkom u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, u derbiju začelja ugostiti Futsal Olimpijac (Županja), čija momčad je na pretposljednjem, 10. mjestu sa 2 osvojena boda.

To je dobra prilika da se požeški klub prvom pobjedom u ovoj sezoni konačno pomakne sa posljednjeg mjesta na ljestvici. U posljednjem kolu prvog dijela sezone Autodijelovi Tokić će gostovati u Vinkovcima kod Aurelie (18./19. prosinca).

Pročitano 586 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 10 Prosinac 2021 09:03