Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 13 Prosinac 2021 10:04

Malonogometaši Autodijelova Tokić uvjerljivo pobijedili Futsal Olimpijac u 10. kolu 2. HMNL - Istok

POŽEGA - Malonogometaši Autodijelova Tokić jučer su u Sportskoj dvorani Tomilslav Pirc uvjerljivo pobijedili Futsal Olimpijac (Županja) u sklopu 10. kola 2. Hrvatske malonogometne lige - Istok i tako došli do prve pobjede i prvih bodova u ovoj sezoni. Bio je ovo i derbi začelja jer su gosti prije ovog susreta imali dva boda, a požeški klub biti jedan. 

"Tokići" su goste iz Županje svladali s uvjerljivih 14:4 (5:1). Prvih desetak minuta prošao je u ravnopravnoj igri te je do 13. minute rezultat bio 1:1, ali su se u posljednjih sedam minuta prvog dijela domaći igrači odvojili na 5:1. U drugom dijelu došla je do izražaja duža i kvalitetnija klupa "Tokića" koji su postigli još 9 pogodaka i došli do visoke pobjede. Prije ovog susreta Autodijelovi Tokić su odigrali 8 utakmica u kojima su ukupno postigli 21 pogodak, a sada su u jednom susretu postigli čak 14. 

Najbolji pojedinac kod domaćih bio je Luka Samaržija koji je postigao 5 pogodaka, Mirko Soldo zabio je 3, Matej Peharda i Luka Rotim svaki po 2 dok se jednom u strijelce upisao Josip Solić, a jedan autogol je postigao gostujući igrač Antonio Kobaš koji je jedan gol zabio i za svoju momčad. Za Futsal Olimpijac još su zabili Pavo Ević (2) i Toni Jukić. 

Jakšić je u petak uvjerljivo poražen na gostovanju kod Osijeka rezultatom 12:2 (strijelci Marko Grbeš i Miroslav Lujić) dok je u subotu u Valpovu Mala Mljekara svladala Vinkovce rezultatom 8:5. Danas se još sastaju Brod - Slatina i Nova Gradiška - Aurelia. U ovom kolu slobodan je bio Brod 035.

U 11. kolu (18./19. prosinca) koje je i posljednje kolo prvog dijela sezone Autodijelovi Tokić gostuju u Vinkovcima kod Aurelie. Ostali parovi 10. kola su Jakšić - Brod, Vinkovci - Osijek, Brod 035 - Nova Gradiška i Futsal Olimpijac - Mala Mljekara. Slobodna je Slatina. 

Pročitano 623 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Prosinac 2021 13:32