Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 20 Siječanj 2022 11:37

Ekipa Caffe bara Samson novčanu nagradu za 1. mjesto na 30. BMNT "Požega 2021" donirala Udruzi "Mali princ"

POŽEGA - Pobjednici 30. Božićnog malonogometnog turnira "Požega 2021", ekipa Caffe bara Samson osvojila je novčanu nagradu od 15.000 kuna, a odmah nakon pobjede u finalu su igrači Samsona kompletan iznos prve nagrade donirali požeškoj Udruzi "Mali princ".

Donaciju je primila predsjednica Danijela Franjetić - Medilović.  Udruga Mali princ se bori za prava i bolje uvjete života i napredak mališana s autizmom, a cilj udruge je pružanje podrške djeci i osobama s poremećajem iz spektra autizma kao i njihovim obiteljima u lokalnoj zajednici. Udruga želi poticati razvoj socijalno uključivog društva koje će podržavati vrijednost i različitost svih osoba. 

Samson je pobjedom nad braniteljom naslova Cor - Caffe barom Colosseum postao rekorder požeškog turnira sa 4 naslova pobjednika (2012., 2013., 2016.,2021.)  čime su igrači ove kultne ekipe požeškog turnira veliki prijelazni pehar dobili u trajno vlasništvo. 

Za Caffe bar Samson prvo mjesto na 30. BMNT "Požega 2021" su osvojili Tomislav Blažević, Josip Zeba, Tomislav Baltić, Mario Pavelić, Josip Solić, Krešimir Plešić, Valentino Podobnik, Tomislav Žuljević, Mario Ćubel i Gabrijel Boban. Voditelji ekipe bili su Nikola Zeba, Nikola Lukić i Ivan Majetić. 

Tomislav Blažević je proglašen za najboljeg vratara turnira, prvi put je nastupao za Samson jer je njihov dugogodišnji vratar Ivan Majetić ovaj turnir propustio zbog ozljede.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Tomislav Baltić koji je dobio Trofej "Bruno Boban". Od 2019. odlukom organizatora trofej za najboljeg igrača nosi Brunino ime, prvi dobitnik bio je Dino Bundavica (Caffe bar Colosseum - Cor d..o.o.), Brunin suigrač iz Marsonie, a drugi ide Bruninom prijatelju i suigraču Tomislavu Baltiću koji je odigrao fantastičan turnir i vodio svoju ekipu do naslova. 

Prije dvije godine, na 29. BMNT "Požega 2019" ekipa Caffe bara Samson je osvojila 3. mjesto, a novčanu nagradu od 5 000 kuna tada su također darovali u humanitarne svrhe odnosno za liječenje djevojčice Ane Kakuk. 

Samson je tako iz trećeg pokušaja uspio osvojiti turnir za svog Brunu. Na turnirima 2018. i 2019. su bili treći nakon što su oba polufinala izgubili na penale, a sada su izbjegli penale u svim susretima drugog kruga i zasluženo došli do naslova pobjednika. 

Pročitano 875 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 28 Siječanj 2022 09:14