Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 14 Veljača 2022 14:07

Utakmicama 11. kola Županijske malonogometne lige završila natjecateljska sezona 2021./2022.

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc jučer su odigrane utakmice posljednjeg, 11 kola Županijske malonogometne lige Požeško - slavonske u natjecateljskoj sezoni 2021./2022. 

Ekipe Plamena i Vladorene koje nisu mogle skupiti dovoljno igrača za nastup u prošlom kolu ponovile su to i u ovom kolu. Tako je Helda dobila susret protiv Vladorene rezultatom 3:0 bb kao i igrači prvaka Pleternice kojima na utakmicu nije došao Plamen. 

Pobjedama su se od ove sezone oprostili i igrači Legacya i Zarilaca Caffe bar Oase dok je derbi kola između Color emajla i Skenderovaca završio podjelom bodova. Skenderovci su pobjedom mogli doći do drugog mjesta, a remijem su završili na petom mjestu. Color je viceprvak lige sa 7 bodova manje, Učilište Link je završilo treće dok su se igrači Zarilca Caffe bara Oase uvjerljivom pobjedom nad DIP-om probili na četvrto mjesto. 

Po prvi put otkako je postao predsjednik Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije, odnosno od 2006. godine, na dodjeli je bio nazočan i Drago Lucić koji je uručio pehar igračima Pleternice za 1. mjesto kao i igračima Color emala i Učilišta Link za 2. i 3. mjesto.

Nogometni savez Požeško - slavonske županije proglasio je i najbolje pojedince lige. Najboljim igračem proglašen je Robert Nović (MNK Pleternica), a najbolji vratar je Ivan Peroutka (Učilište Link). Najbolji strijelac je Mihael Hlebec (MNK Skenderovci) sa 23 postignuta pogotka. Njima je trofeje uručio povjerenik natjecanja Matej Peharda

Osam kola Županijske malonogometne lige odigrano je u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, dva kola igrana su u Pleternici, a jedno u Velikoj. Naredna sezona ŽMNL počet će krajem 2022. godine. 

 

Rezultati 11. kola (Požega, 13. 02. 2022.):

Legacy - Birtijca 6:5 

DIP - Zarilac Caffe bar Oase  3:12 

Color emajl - Skenderovci 2:2 

Vladorena - Helda 0:3 bb 

Plamen - Pleternica 0:3 bb 

Pročitano 661 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 14 Veljača 2022 14:31