Ispiši ovu stranicu
Subota, 23 Travanj 2022 22:35

Kadeti Malonogometnog kluba "Autodijelovi Tokić" (Požega) prvaci Hrvatske u futsalu

SPLIT - Od 21. do 23. travnja u Splitu je održana završnica Hrvatskog malonogometnog prvenstva za kadete na koju se plasirala i ekipa MNK Autodijelovi Tokić. Nakon sjajnih igara u Splitu i četiri pobjede mladi "Tokići" ostvarili su senzacionalan rezultat i postali prvaci Hrvatske.

Prvo su u skupini svladali MNK Gauni (Biograd) rezultatom 3:1 te MNK Fotex (Varaždin) rezultatom 14:5. U polufinalu je požeški klub pobijedio MNK Futsal Gorovo (Opatija). U finalu su ih ponovno čekali igrači Gaunija koji su u polufinalu nakon penala bili bolji od MNK Novo Vrijeme (Makarska). 

Tokići su ponovno slavili protiv kluba iz Biograda, ovaj put rezultatom 5:2 (4:1). Nakon što su poveli autogolom Ante Kulaša u 4. minuti, u strijelce su se upisali Luka Andrijević  (8), Ivan  Bulaja (12, 28) i Borna Knezović (14) dok su za Gauni zabili Roko Katuša (13) i Šimun Erlić (30).

Za najboljeg igrača završnice proglašen je Borna Knezović (MNK Autodijelovi Tokić). 

Za MNK Autodijelovi Tokić naslov prvaka Hrvatske u kadetskoj konkurenciji osvojili su vratari Marino Šop i Nikica Vukoja te igrači Antun Kovačević, Samuel Lubar, Ivan Bulaja, Ante Banožić, Leon Bošković, Luka Andrijević, Petar Hrnjak, Dominik Kuprešak, Marin Šarić, Stjepan Bošnjak, Borna Knezović i Leonardo Nović Ivanović. S klupe ih je vodio mladi stručnjak Tomislav Banožić. 

Pročitano 802 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 23 Travanj 2022 23:08