Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 08 Lipanj 2022 10:14

Ekipa Slavonije osvojila 11. Humanitarni malonogometni turnir "Nisi sam"

POŽEGA - Na požeškom Sportsko-rekreacijskom centru u subotu, 04. lipnja održan je 11. Humanitarni malonogometni turnir "Nisi sam" kojeg organiziraju Caritas požeške biskupije i Katolička gimnazija u Požegi. Ove godine su nastupali igrači i igračice rođeni 2014. godine i mlađi

Na turniru je sudjelovalo dvanaest ekipa sa oko 160 mladih igrača. Svima je bio zajednički cilj pomoći slijepim i slabovidnim učenicima Katoličke osnovne škole. Nogometni klub Slavonija je sudjelovala s dvije ekipe. Slavonija Bijeli su zaustavljeni u četvrtfinalu dok je ekipa Slavonija Plavi su zasluženo osvojili turnir  i to bez poraza.

Prije finala i utakmice za treće mjesto odigrana je i revijalna goalball utakmica u kojoj su učenici KOŠ-a prikazali kako izgleda jedna nogometna utakmica za slijepe i slabovidne.

Prvo mjesto osvojila je ekipa NK Slavonija Plavi koja je u finalu bila bolja od NK Požega rezultatom 3:2, dok je treće mjesto osvojila ekipa NK Papuk (Velika) koja je u također neizvjesnoj utakmici bila bolja od NK Marsonia (Slavonski Brod) rezultatom 4:3.

Svi sudionici turnira su od organizatora dobili medalje zahvale. 

Pročitano 629 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 08 Lipanj 2022 10:45