Ispiši ovu stranicu
Subota, 18 Lipanj 2022 23:20

BSK Garfield pobjednik 7. Malonogometnog turnira "Marijo Šarčević - Maki"

POŽEGA - Na betonskom malonogometnom igralištu požeškog Sportsko - rekreacijskog centra danas su odigrane  sve utakmice drugog kruga 7. Memorijalnog malonogometnog turnira "Marijo Šarčević - Maki". Nakon odigranih četvrtfinalnih susreta prolaz u polufinale osigurali su branitelj naslova BSK Garfield, Autodijelovi Barišić, MNK Požega i MNK Skenderovci. 

U prvom polufinalu BSK Garfield je poveo preko Luke Samaržije već u 1. minuti, a u 13. minuti izjednačio je Tomislav Zelenika. Nakon penala u finale su se plasirali igrači BSK Garfielda s ukupnim rezultatom 4:3. U drugom polufinalu MNK Skenderovci su poveli preko Mihaela Hlebeca u 1. minuti, a  za Autodijelove Barišić izjednačio je Marin Šarić u 6. minuti. Već minutu poslije Matej Markanjević postiže pogodak za 2:1, a konačnih 3:1 postavio je Hlebec svojim drugim pogotkom. 

U finalu je BSK Garfield uvjerljivo svladao ekipu MNK Skenderovci rezultatom 5-0. Matej Peharda je sa sva prizemna udarca špicom doveo svoju ekipu u vodstvo od 2:0 u prvom poluvremenu. U drugom dijelu BSK Garfield je iskoristio otvorenu igru Skenderovaca i iz brzih kontranapada s dva pogotka Tomislava Fore i još jednim Mateja Peharde došao do uvjerljive pobjede rezultatom 5:0. BSK Garfield je tako još jednom pokazao da je ovo njihov turnir, četvrti put su došli do naslova pobjednika, a od toga su najuspješniji bili tri posljednje godine zaredom. 

Za BSK Garfield su prvo mjesto na 7. Makijevom turniru osvojili Matej Peharda, Mato Marčetić, Jakov Janček, Luka Samaržija, Hrvoje Ivanešić, Matej Gomerčić, Filip Martinović, Pero Vidović, Josip Solić i vratar Ivan Supan

U susretu za 3. mjesto Autodijelovi Barišić su rezultatom 3:2 bili bolji od ekipe MNK Požega. Pehare i nagrade finalistima i ekipama koje su osvojile 3. i 4. mjesto ispred organizatora Požeškog športskog saveza uručio je glavni tajnik Željko Mitrović.  Utakmice 7. Makijevog memorijala koji je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Požege dobro su vodili suci Branko Budaj i Oliver Zec. 

 

REZULTATI 2. DANA

Subota, 18. 06. 2022. – Završnica

Četvrtfinale

BSK Garfield - DT Logistika TZDŽ 4:1 (Jakov Janček 2, Tomislav Foro, Mato Marčetić / Zoran Stanić) 

MNK Jakšić - Autodijelovi Barišić 1:2 (Domagoj Kovačević / Ivan Bulaja, Valentin Štetić) 

MNK Požega - Autodijelovi Barišić II 2:2 (5:4 penali) (Jan Neruda, Ilija Vulić / Niko Čuljak, Martin Šubara) 

Žuja - MNK Skenderovci 0:3 (Robert Bojić, Luka Leon Šupljak, Mihael Hlebec) 

Polufinale

BSK Garfield - MNK Požega 1:1 (4:3 penali) (Luka Samaržija / Tomislav Zelenika) 

Autodijelovi Barišić - MNK Skenderovci 1:3 (Marin Šarić / Mihael Hlebec 2, Matej Markanjević) 

Utakmica za 3. mjesto

MNK Požega - Autodijelovi Barišić 2:3 (Hrvoje Papak, Nikola Miholić / Luka Andrijević, Leonardo Nović Ivanović, Ivan Bulaja) 

Finale 

BSK Garfield - MNK Skenderovci 5:0 (Matej Peharda 3 Tomislav Foro 2)

 

Svi pobjednici Makijevog memorijala :

2016. - Caffe bar Vertigo

2017. - Caffe bar Sportivo

2018. - BSK Garfield

2019. - MNK Autodijelovi Tokić

2020. - BSK Garfield

2021. - BSK Garfield

2022. - BSK Garfield 

 

Pročitano 841 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 19 Lipanj 2022 00:07