Petak, 02 Listopad 2015 02:00

Odigrano 5. kolo u Županijskim nogometnim ligama mladeži

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrano je 5. kolo 1. Županijske nogometne lige juniora i pionira, 5. kolo 2. Županijske nogometne lige starijih pionira te 4. kolo Županijske nogometne lige početnika.

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA -JUNIORI

U derbiju 5. kola do ovog kola vodeći i neporaženi Dinamo iz Vidovaca je dočekao Kutjevo i minimalno svladan s 3:2, u neizvjesnoj i kvalitetnoj utakmici.

Kutjevčani su tako ostvarili četvrtu pobjedu, i preskočili na ljestvici Vidovčane.

Gostujući Papuk iz Velike uvjerljivo je svladao Croatiju iz Mihaljevaca sa 6:2, te ostvarili petu pobjedu, i sami zasjeli na vrh ljestvice.

Gostujući Kaptol je protiv Jakšića minimalno slavio s 2:1, te se četvrtom pobjedom zadržali u vrhu ljestvice.

Gostujuća Sloga iz Trenkova protiv BSK Buka uvjerljivo je slavila s 8:2, te došla do druge uzastopne pobjede, a Bučani do petog poraza.

Domaćin Mladost iz Pavlovaca je protiv Slavena iz Gradca uvjerljivo slavio s 4:1, te tako ostvarili treću prvenstvenu pobjedu, a Gračani četvrti poraz.

Gostujuće Tim osvježenje iz Kuzmice protiv Požege sigurno je slavilo s 4:2, u borbenoj i kvalitetnoj utakmici.

Na ljestvici: sada vodi Papuk iz Velike s maksimalnih 15 bodova, drugo Kutjevo, treći Dinamo iz Vidovaca i četvrti Kaptol svi sa po 12, peti Tim osvježenje iz Kuzmice i šesta Mladost iz Pavlovaca sa po 10, sedma Požega i osma Sloga iz Trenkova sa po 6, deveti Jakšić i deseti Slaven iz Gradca sa po 3, jedanaesti BSK Buk i dvanaesta Croatija iz Mihaljevaca bez bodova.

 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA –PIONIRI

Peto kolo odigrali su i pioniri 1. ŽNL-e. Zanimljivost kola da su vodeće ekipe Kutjeva i Papuka uvjerljivo pobijedile, te su i nadalje na maksimalnom učinku.

Vodeće Kutjevo je uvjerljivo slavilo protiv gostujućeg Dinama iz Vidovaca sa 7:1, a Papuk iz Velike je također bio uvjerljiv protiv Croatije iz Mihaljevaca sa 7:0.

Aktualni prvak Požega je na gostovanju uvjerljivo svladala Tim osvježenje iz Kuzmice sa 7:1, te se vratili pobjedama. U izvrsnoj predstavi gostiju pogotke su postigli: Bočkaj čak 5, Kuburdžić i Margetić po 1. Utakmica je odigrana pod reflektorima tamošnjeg Igrališta Park.

Domaćin Kaptol je protiv Jakšića uvjerljivo slavio s 4:1, te došli do treće pobjede, a Jakšićani do trećeg poraza.

Najuvjerljiviju pobjedu kola ostvarila je gostujuća Mladost iz Pavlovaca protiv Slavena iz Gradca s 11:0, te ostvarili treću pobjedu, a Gračani peti poraz.

Vrijednu pobjedu ostvario je domaćin Sloga iz Trenkova protiv BSK Buka s 3:1, te došli do druge pobjede, a Bučani do četvrtog poraza.

Poredak: vode Kutjevo i Papuk iz Velike sa po maksimalnih 15 bodova, treća je Požega s 12, četvrto Tim osvježenje iz Kuzmice, peta Mladost iz Pavlovaca i šesti Kaptol svi sa po 9, sedma Sloga iz Trenkova i osmi Jakšić sa po 6, deveti BSK Buk, deseti Dinamo iz Vidovaca i jedanaesta Croatija iz Mihaljevaca svi sa po 3, dvanaesti je Slaven iz Gradca bez bodova.

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA-STARIJI PIONIRI

U 5. kolu aktualni prvak Omladinac iz Čaglina je ugostio Croatiju iz Donje Obriježi i uvjerljivo slavili s 10:0, te zadržao vrh ljestvice.

Gostujući Hrvatski dragovoljac iz Brod. Drenovca je protiv Lipe iz Stare Lipe slavio s 2:0, te četvrtom uzastopnom pobjedom drže drugo mjesto, a Lipa je i nadalje posljednja.

Domaćin Sulkovci protiv Dobrovca sigurno su slavili s 2:0, u odličnoj i borbenoj utakmici, u kojoj su došli do druge pobjede.

Za iznenađenje ponovno su se pobrinuli nogometaši Graničara iz Zagrađa koji su protiv domaćina Lipika 1925 odigrali neodlučeno s 3:3, te se pomakli s pretposljednjeg mjesta.

Domaćin Dinamo iz Rajsavca je protiv Kamena iz Vetova uvjerljivo pobijedio sa 6:3, te ih trećom pobjedom preskočili na ljestvici.

Poredak: vodi Omladinac iz Čaglina s 13 bodova, drugi je Hrvatski dragovoljac iz Brod. Drenovca s 12, treći je Dinamo iz rajsavca s 9, četvrta je Croatija iz Donje Obriježi s 8, peti Lipik 1925, šesti Kamen iz Vetova i sedmi Sulkovci svi sa po 7, osmi je Graničar iz Zagrađa s 4, deveti je Dobrovac s 3, i deseta je Lipa iz Stare Lipe s 1 bodom.

 

 ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA-POČETNICI

U 4. kolu postignuti su sljedeći rezultati: u derbiju Slavonija, Požega-Dinamo, Vidovci 3:4. Minimalna i zaslužena pobjeda Vidovčana protiv Požežana koji su igrali s mlađim limačima. Pogotke za Slavoniju postigli su: Perić i Barišić po 1, te jedan auto-gol.

Mladost, Pavlovci- Kutjevo 5:1, druga uzastopna pobjeda Pavlovčana. U odličnoj i neizvjesnoj utakmici u derbiju: vodeći Kaptol –Jakšić 3:3, tako je prekinut niz pobjeda Kaptolčana.

Utakmica: Tim osvježenje, Kuzmica-Papuk, Velika je odgođena za 29.09.2015.

Poredak: vodi Kaptol s 10 bodova, drugi je Dinamo iz Vidovaca s 9, treći Jakšić sa 7, četvrta je Slavonija, Požega i peta Mladost, Pavlovci sa po 6, šesti Papuk, Velika (-1) i sedmo Tim osvježenje, Kuzmica (-1) sa po 3, i osmi aktualni prvak Kutjevo još bez bodova.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

 

 

Pročitano 1453 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 02 Listopad 2015 13:51