Petak, 02 Listopad 2015 02:00

Pobjede pionira Slavonije u 4. kolu Kvalitetne nogometne lige mladeži

POŽEGA - U 4. kolu juniori Slavonije iz Požege gostovali su kod Belišća te su minimalno poraženi s 2:1 i ostali su na dvije pobjede. Jedini pogodak je postigao Oršulić.

Kadeti Slavonije protiv Belišćana minimalno su pobijedili s 3:2, te došli do treće pobjede. Pogotke su postigli: Bošnjak, Lojber i Majetić po 1.

Juniori Slavije iz Pleternice gostovali su kod Višnjevca i sigurno su slavili s 5:2. Pogotke postigli: Mikić i Solić po 2 i Marčinović 1.

Kadeti Slavije minimalno su slavili protiv istog protivnika s 2:1, te došli do četvrte pobjede, i drže se u vrhu ljestvice. Pogotke su postigli: Soldo i Midlih po 1.

U 4. kolu stariji pioniri Slavonije ugostili su Graničar iz Županje i sigurno slavili s 2:0, te ostvarili treću pobjedu. Pogotke su postigli: Mršić i Rajić po 1.

Mlađi pioniri Slavonije su protiv vršnjaka iz Županje također su odigrali odlično te uvjerljivo pobijedili s 4:0, te se nalaze pri vrhu ljestvice.

Pogotke su postigli Ivanešić (2), Pisker i Raguž. 

U derbiju stariji pioniri Slavije iz Pleternice ugostili su jaku i neporaženu Slogu iz Nove Gradiške i uz solidan otpor minimalno poraženi s 1:0.

Mlađi pioniri Slavije uvjerljivo su svladani od kvalitetnije Sloge s 3:0.

Stariji pioniri Hajduka iz Pakraca gostovali su kod Hypo Limača iz Osijeka i ostvarili minimalnu pobjedu s 2:1 te su došli do četvrte pobjede, s kojom i nadalje drže vrh ljestvice.

Pogotke su postigli: ponovno odlični Keč i Pjerabon po 1.

Mlađi pioniri Hajduka protiv istog protivnika uvjerljivo su poraženi s 11:2. Pogotke su postigli: Nikić i Kolar po 1.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

Pročitano 1343 puta