Petak, 02 Listopad 2015 02:00

Kadeti Slavonije osvojili Županijski nogometni kup

POŽEGA - U srijedu, 30. listopada na Stadionu kraj Orljave odigrano je finale Županijskog nogometnog kupa u kategoriji kadeta. U toj konkurenciji prijavile su se samo ekipe ŠNK Slavonije (Požega) i NK Slavije (Pleternica) pa je njihov međusobni susret bio i finale.

Slavonija je pogotkom Japarića u 72 minuti ostvarila pobjedu rezultatom 1:0 i osvojila kup te osigurala nastavak natjecanja u kupu na nivou regije Slavonije i Baranje. Japarić je na samom kraju utakmice, u 80. minuti dobio i crveni karton.

Pehar osvajačima kupa uručio je Marijan Rudež, tajnik Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije. 

Istog dana na Igralištu NK Požega odigrano je i polufinale kupa za kategoriju pionira između NK Požega i ŠNK Slavonije. Slavonija je vodila 1:4 desetak minuta prije kraja ali su tada pioniri Požege postigli tri pogotka te je susret završio rezultatom 4:4. Nakon izvođenja jedanaesteraca prolaz su ipak osigurali igrači Slavonije. Pogotke za Požegu postigli su Bočkaj (3) i Kuburdžić dok su strijelci za Slavoniju bili Skeledžić, Hodak, Rajić i Čuljak.  

Druga utakmica polufinala u kojoj je NK Hajduk (Pakrac) pobijedio NK Slaviju (Pleternica) rezultatom 3:0 odigrana je ranije. 

Tako će se u finalu pionira koje će se igrati u Požegi sastati Slavonija i Hajduk. 

Pročitano 1922 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 02 Listopad 2015 13:48