Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 05 Listopad 2015 02:00

Pobjeda Dinama u Mihaljevcima u 6. kolu 1. ŽNL

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 6. kola 1. Županijske nogometne lige. Od šest utakmica čak četiri su završile rezultatom 1:0.

U gradskom derbiju nogometaši Dinama uvjerljivo su svladali Croatiu na njenom igralištu Grabovac u Mihaljevcima. 

Vidovčani su slavili rezultatom 0:4. Pogotke su postigli Antonio Novinc (2), Luka Mikić i Fabrio Novak.

Kod rezultata 0:1 gostima je isključen Josip Ciglar. Tada su Mihaljevčani imali tri dobre prilike preko svog najboljeg napadača Krunoslava Kahaneka ali se istakao vratar gostiju Ivan Majetić.

Nakon toga je najbolji igrač utakmice mladi veznjak Antonio Novinc asistirao Novaku za 2:0 te sam postigao dva pogotka i riješio pitanje pobjednika.

Poraz Croatie iskoristili su igrači Sloge (Trenkovo) koji su s minimalnih 0:1 slavili na teškom gostovanju u Pavlovcima. Pogodak vrijedan tri boda i proboja na prvo mjesto postigao je odlični mladi napadač Bruno Golić. 

BSK Buk je na svom Igralištu Hrvatskinja također s 1:0 pobijedio Kaptol. Pogodak za važnu pobjedu Bučana postigao je Vladimir Fridrih. 

Tim osvježenje uspjelo je doći do sva tri boda na gostovanju u Velikoj kod Papuka. Kuzmičani su pogotkom Filipa Novaka pobijedili 0:1.

Požega je na svom terenu poražena od Slavena (Gradac) rezultatom 0:2. Pogotke za Gračane postigli su Josip Tokić i Bruno Čolak. 

Jakšić je na svom igralištu Jajara rezultatom 1:0 pobijedio Kutjevo. Pogodak odluke postigao je najbolji igrač domaćih Domagoj Kovačević. 

Kutjevo je u prvoj minuti imalo jedanaesterac koji nisu realizirali. Kako to u nogometu obično bude kazna je uslijedila i Jakšić je došao u vodstvo. 

U drugom dijelu Kutjevčani su dobili dva crvena kartona i ostali s dva igrača manje. 

U vodstvu je sada Sloga koja ima 14 bodova. Na drugom mjestu je Croatia sa 12 bodova. 

Tim osvježenje je treće sa 10 bodova koliko ima i četvrti BSK Buk. 

Na petom i šestom mjestu su Kutjevo i Jakšić sa 9 bodova. 

Sedma je Mladost sa 8 bodova koliko ima i Slaven na osmom mjestu. 

Deveti je Papuk sa 6 bodova.

Dinamo i Požega na desetom i jedanaestom mjestu imaju 5 bodova. 

Posljednji je Kaptol sa 2 boda. 

U sljedećem, 7. kolu koje se igra u nedjelju, 11. listopada s početkom u 15,30 sati sati sastaju se Dinamo - Jakšić, Sloga - Požega, Slaven - Papuk, Kaptol - Mladost i Kutjevo - BSK Buk.

U subotu, 10. listopada s početkom u 17,30 sati u noćnoj utakmici pod reflektorima u Kuzmici se sastaju Tim osvježenje i Croatia.

 

 

Pročitano 1934 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 05 Listopad 2015 10:28