Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 12 Listopad 2015 02:00

Odigrano 6. kolo u Županijskim nogometnim ligama mladeži

 

POŽEGA - Odigrano je 6. kolo u 1. Županijskoj noogmetnoj ligi juniora i pionira te u 2. Županijskoj nogometnoj ligi starijih pionira. Odigrano je i 5. kolo Županijske nogometne lige početnika. 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA -JUNIORI

U derbiju 6. kola do ovog kola vodeći i neporaženi Papuk iz Velike gostovao je kod Tim osvježenja iz Kuzmice i minimalno poražen s 3:2, u odličnoj utakmici. Tako da više nema neporaženih momčadi u ligi, a prvo mjesto je preuzeo Dinamo iz Vidovaca zbog bolje gol razlike, jer su u ovom kolu uvjerljivo svladali gostujuću Croatiju iz Mihaljevaca s 12:0.

Domaćin Kutjevo je dočekao Jakšić koje je svladao s 3:1, u borbenoj i kvalitetnoj utakmici. Kutjevčani su tako ostvarili petu pobjedu, i izjednačili se na ljestvici s vodećim Vidovčanima i Veličanima.

Domaćin Sloga iz Trenkova protiv Mladosti iz Pavlovaca uvjerljivo je slavila sa 6:2, te došli do treće uzastopne pobjede, a Pavlovčani do drugog poraza.

Domaćin Slaven iz Gradca protiv Požege u utakmici punoj rezultatskog preokreta odigrali su neodlučeno 3:3, u izuzetno fer i korektnoj utakmici. Pogotke za Slaven su postigli Zvonko Stanić 2 i Marko Aračić 1.

Utakmica između Kaptola i BSK Buka nije odigrana, te će se naknadno odrediti termin odigravanja.

Na ljestvici: sada vodi Dinamo iz Vidovaca, ispred drugog Kutjeva i trećeg Papuka iz Velike svi sa po 15 bodova, četvrti je Tim osvježenje iz Kuzmice s 13, peti je Kaptol s 12 (-1), šesta Mladost iz Pavlovaca sa po 10, sedma je Sloga iz Trenkova s 9, osma je Požega sa 6, deveti je Slaven iz Gradca s 4, deseti je Jakšić s 3, jedanaesti BSK Buk (-1) i dvanaesta Croatija iz Mihaljevaca bez bodova.

 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA –PIONIRI

Šesto kolo odigrali su i pioniri 1. ŽNL-e. Zanimljivost kola da je vodeća i neporažena ekipa Kutjeva u derbiju na gostovanju kod Jakšića minimalno poražena s 3:2, te prepustili prvo mjesto Papuku iz Velike koji su također u derbiju svladali gostujući Tim ovježenje iz Kuzmice s 3:0, te jedini ostali na maksimalnom učinku.

Aktualni prvak Požega je zbog bolje gol-razlike, jer su u ovom kolu uvjerljivo pobijedile gostujući Slaven iz Gradca s čak 20:0, te se probili na drugo mijesto. Za odlične Požežane pogotke su postigli: Filipović, Jakoubek i Bezjak po 3, B. Raguž i Volaš po 2, Perak, Barukčić, Kovačević, Del Vecio, Jukić, Ivanika i Brezić po 1.

U derbiju začelja Croatia iz Mihaljevaca slavila je protiv gostujućeg Dinama iz Vidovaca s 2:0, te došli do druge pobjede, a Vidovčani do petog poraza.

Domaćin BSK Buk je protiv Kaptola uvjerljivo slavio sa 7:3, te došli do druge pobjede, a Kaptolčani do trećeg poraza.

Uvjerljiviju pobjedu ostvario je domaćin Mladost iz Pavlovaca protiv Sloge iz Trenkova s 5:2, te došli do četvrte pobjede, a Trenkovčani doživjeli četvrti poraz.

Poredak: sada vodi Papuk iz Velike s maksimalnih 18 bodova, druga Požega i treće Kutjevo sa po 15, četvrta je Mladost iz Pavlovaca s 12, peto Tim osvježenje iz Kuzmice, šesti Jakšić i sedmi Kaptol svi sa po 9, osmi BSK Buk, deveta Sloga iz Trenkova i deseta Croatia iz Mihaljevaca svi sa po 6, jedanaesti je Dinamo iz Vidovaca s 3, i dvanaesti je Slaven iz Gradca bez bodova.

 

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA-STARIJI PIONIRI

U 6. kolu aktualni prvak Omladinac iz Čaglina ugostio je Dinamo iz Rajsavca i uvjerljivo slavio s 9:1, te zadržao vrh ljestvice.

Gostujući Hrvatski dragovoljac iz Brod. Drenovca je protiv Croatije iz Donje Obriježi također bio uvjerljiv s 4:1, iako su gubili 1:0 u prvom poluvremenu, te četvrtom uzastopnom pobjedom drže drugo mjesto, a Croatia je doživjela drugi uzastopni poraz od vodećih ekipa.

U susjedskom derbiju domaćin Graničar iz Zagrađa je protiv Sulkovaca odigrao neodlučeno 2:2, u odličnoj i borbenoj utakmici.

Za iznenađenje pobrinuli su se nogometaši Lipe iz Stare Lipe koji su protiv domaćina Dobrovca ostvarili prvu pobjedu s 2:0, te im prepustili posljednje mjesto.

Domaćin Kamen iz Vetova je protiv Lipika 1925 minimalno pobijedio s 3:2, te ih trećom pobjedom preskočili na ljestvici.

Poredak: vodi Omladinac iz Čaglina sa 16 bodova, drugi je Hrvatski dragovoljac iz Brod. Drenovca s 15, treći je Kamen iz Vetova s 10, četvrti je Dinamo iz Rajsavca s 9, peti Sulkovci i šesta Croatia iz Donje Obriježi sa po 8, peti je Lipik 1925 sa 7, osmi je Graničar iz Zagrađa s 5, deveta je Lipa iz Stare Lipe s 4, i deseti je Dobrovac s 3 boda.

 

 

ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA-POČETNICI

U odgođenoj utakmici 4. kola početnici Papuka iz Velike uvjerljivo su pobijedili domaćina Tim osvježenje iz Kuzmice s 5:2.

U 5. kolu postignuti su sljedeći rezultati: u derbiju Jakšić-Slavonija, Požega 1:2. Minimalna i zaslužena pobjeda Požežana.

Papuk, Velika-Mladost, Pavlovci iznenađujućih 2:2.

Kutjevo-Kaptol 5:8, u odličnoj i otvorenoj utakmici, četvrta pobjeda vodećih Kaptolčana.

U susjedskom derbiju: Dinamo, Vidovci-Tim osvježenje, Kuzmica 8:1, četvrta pobjeda Vidovčana.

Poredak: vodi Kaptol s 13 bodova, drugi je Dinamo iz Vidovaca s 12, treća je Slavonija, Požega s 9, četvrta Mladost, Pavlovci, peti Jakšić i šesti Papuk, Velika svi sa po 7, osmi je Tim osvježenje, Kuzmica s 3, i osmi aktualni prvak Kutjevo još bez bodova.

 

Pripremio : Jozo Brezicki

 

 

Pročitano 1462 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 12 Listopad 2015 12:02