Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 12 Listopad 2015 02:00

Pobjeda Dinama, porazi Croatie i Požege u 7. kolu 1. ŽNL

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrane su utakmice 7. kola 1. Županijske nogometne lige. 

Croatia (Mihaljevci) je izgubila na gostovanju u Kuzmici od Tim osvježenja rezultatom 3:2. Utakmica je odigrana pod reflektorima tamošnjeg igrališta Park. Mihaljevčani su na poluvremenu imali vodstvo od 0:1 pogotkom Božidara Banovića. U drugom dijelu domaćin pogocima Tomislava Banožića, Luke Rotima i Luke Šporčića okreće rezultat. U posljednjim trenucima utakmice Josip Jurišić udarcem glavom postavlja konačnih 3:2. Ovo je treći uzastopni poraz nogometaša Croatie nakon što su u prva četiri kola imali četiri pobjede. 

Požega je poražena na gostovanju u Trenkovu kod lidera prvenstva Sloge. Oba pogotka postigao je napadač Toni Hojsak koji je prije desetak godina igrao za pionire Požege. 

Dinamo je na svom terenu u Vidovcima do pobjede i sva tri boda došao u posljednjim minutama utakmice kada se nakon kornera u gužvi pred gostujućim vratima najbolje snašao napadač Franjo Kolomaz koji je postigao pogodak za 1:0 i važnu pobjedu Vidovčana. 

Prvu pobjedu u prvenstvu ostvarili su nogometaši Kaptola koji su na svom terenu rezultatom 5:2 svladali Mladost (Pavlovci). 

Pogotke za Kaptol postigli su Dario Lončarević (2), Tomislav Petraš, Valentin Pranjić i Dominik Soldo. Za Mladost su strijelci bili Andrija Lucović i Ivan Mendeš. 

Jedina utakmica bez pogodaka odigrana je u Kutjevu gdje su istoimeni domaćin i BSK Buk odigrali neodlučeno, 0:0. 

Slaven (Gradac) je na svom terenu Klasije uvjerljivo svladao Papuk (Velika) rezultatom 3:0. Pogotke su postigli Marko Miletić, Robert Nović i Tomislav Vračić. 

Nakon 7. kola u vodstvu je Sloga sa 17 bodova. Drugo je Tim osvježenje sa 13 dok je Croatia sada treća sa 12 bodova. 

Na četvrtom i petom mjestu su Slaven i BSK Buk sa po 11 bodova. Šesto je Kutjevo sa 10 bodova. 

Sedmi je Jakšić sa 9 bodova. 

Na osmom i devetom mjestu su Mladost i Dinamo sa po 8 bodova.

Deseti je Papuk sa 6 bodova. 

Jedanaesti je Kaptol sa 5 bodova koliko ima i posljednja, dvanaesta Požega. 

U sljedećem, 8. kolu dvije utakmice se igraju u subotu, a četiri u nedjelju.

U subotu, 17. listopada s početkom u 15,30 sati sastaju se Požega i Kaptol dok od 17,30 igraju Tim osvježenje (Kuzmica) i Slaven (Gradac). 

U nedjelju, 18. listopada s početkom u 15,30 igraju Croatia (Mihaljevci) - Jakšić, BSK Buk - Dinamo, Mladost - Kutjevo i Papuk - Sloga. 

 

Pročitano 1583 puta