Petak, 23 Listopad 2015 02:00

Pobjede juniora, kadeta i starijih pionira ŠNK Slavonije u Kvalitetnoj ligi mladeži

POŽEGA - U 8. kolu juniori i kadeti Slavonije iz Požege ugostili su Graničar iz Županje i uvjerljivo ih porazili.

Juniori Slavonije slavili su s 5:0, te ostvarili petu pobjedu, uz jednu neodlučenu. Pogotke su postigli Smojvir 2, Čiček, Marković i Matić po 1.

Kadeti Slavonije protiv vršnjaka također su uvjerljivo pobijedili s 8:0, te došli do šeste pobjede, i nalaze se u vrhu ljestvice. Pogotke su postigli: ponovno odlični Lojber 3 i Majetić 2, te Svoboda, Jurčak i Mautner po 1.

Juniori i kadeti Slavije iz Pleternice trebali su ugostiti Marsoniju iz Slav. Broda, ali su susreti odgođeni.

U 7. kolu stariji pioniri Slavonije gostovali su kod jake Cibalije iz Vinkovaca i ostvarili minimalnu pobjedu s 3:2, i nalaze se pri vrhu ljestvice. U odličnoj utakmici pogotke su postigli Ronaldo Hodak, Josip Dupor i Patrick Pok.

Mlađi pioniri Slavonije protiv vršnjaka iz Vinkovaca uvjerljivo su poraženi od starijeg i kvalitetnijeg suparnika s 5:0, te unatoč porazu nalaze se pri vrhu ljestvice.

Stariji pioniri Slavije gostovali su kod Graničara iz Županje i ostvarili visoku pobjedu s 5:1. Pogotke za Pleterničane postigli su: odlični Tokić 3 i Mikić 2.

Mlađi pioniri Slavije protiv vršnjaka iz Županje odigrali su neodlučeno 2:2. Pogotke su postigli: Ravlić i Matanić.

U derbiju stariji pioniri Hajduka iz Pakraca ugostili su Željezničar–Livadu iz Slav. Broda i minimalno poraženi s 2:1, te nakon šest uzastopnih pobjeda, doživjeli prvi poraz, ali i nadalje drže vrh ljestvice. Gol za Pakračane postigao je najboji strijelac lige Keč s 12 pogodaka.

Mlađi pioniri Hajduka iz Pakraca protiv vršnjaka iz Slav. Broda odigrali su neodlučeno 2:2, te se nalaze u sredini ljestvice. Pogotke su postigli: Benković i Mikić.

 

Pripremio : Jozo Brezicki

Pročitano 1611 puta