Srijeda, 04 Studeni 2015 01:00

11. kolo 1. ŽNL : Dinamo domaćin, Požega i Croatia gostuju

POŽEGA - U nedjelju, 08. studenog s početkom u 14,00 sati igra se pet utakmica 11. kola 1. Županijske nogometne lige koje je i posljednje kolo prvog dijela prvenstva. 

U Vidovcima igraju Dinamo i Papuk (Velika). Vidovčani su nakon prvih 5 kola imali samo 2 boda ali su onda u narednih 5 kola ostvarili pet pobjeda (3 u gostima) i osvojili maksimalnih 15 bodova. I u ovom susretu očekuje se nastavak njihovog pobjedničkog niza i sigurna pobjeda s kojom bi se još više učvrstili u vrhu, a u proljetnom dijelu sezone Dinamo će sigurno uz Slogu i Tim osvježenje biti jedan od kandidata za naslov prvaka.  

U Trenkovu na Igralištu Park igrat će se susjedski derbi između domaće Sloge i Croatie (Mihaljevci). U ovakvim utakmicama moguća su sva tri ishoda ali je prednost svakako na strani Sloge kako zbog domaćeg terena tako i zbog položaja na ljestvici.

Sloga je najbliža naslovu jesenskog prvaka jer ima bod više od drugoplasiranog Tim osvježenja koje ide na teško gostovanje u Kutjevo kod istoimenog domaćina. Kuzmičanima zbog toga treba pobjeda kako bi u slučaju kiksa Trenkovčana izbili na prvo mjesto i osvojili naslov jesenskog prvaka. 

Kaptol je domaćin Slavenu (Gradac). Obje ekipe su poražene u prošlom kolu a domaći će sigurno pokušati sve kako bi došli do sva tri boda čime bi preskočili na ljestvici upravo Gračane koji trenutno imaju bod više. 

U Buku na tamošnjem igralištu Hrvatskinja sastaju se domaći BSK Buk i Mladost (Pavlovci). Favorit u ovom susretu je svakako domaća momčad kojoj bi u ovoj utakmici svaki rezultat osim pobjede bio neuspjeh. Gosti će svakako pokušati doći bar do boda kako bi mirnije dočekali proljetni dio prvenstva. 

Prvi će s ovom polusezonom završiti igrači Jakšića i Požege koji će svoju međusobnu utakmicu odigrati u subotu, 07. studenog s početkom u 14,00 sati na igralištu Jajara u Jakšiću. I ovdje je domaćin veliki favorit jer ima 7 bodova više od Požege. Gosti će također sigurno probati ostati neporaženi što su već uspjeli na gostovanjima u Kuzmici i Kutjevu. 

Pročitano 1890 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 04 Studeni 2015 08:41