Četvrtak, 12 Studeni 2015 01:00

Kadeti ŠNK Slavonije u 1. kolu kupa dočekuju NK Slaven Belupo (Koprivnica)

POŽEGA - Kadeti Slavonije su se prije osam dana uvjerljivom pobjedom nad Bedemom (Ivankovo) plasirali u 1. kolo Završnice Hrvatskog nogometnog kupa. 

U 1. kolu protivnik će im biti kadeti hrvatskog prvoligaša NK Slaven Belupo (Koprivnica). 

Utakmica se igra u Požegi, na Stadionu kraj Orljave, u srijedu, 18. studenog s početkom u 12,30 sati. 

Kadeti Slavonije su prošle nedjelje u Pleternici svladali NK Slaviju (Pleternica) rezultatom 1:2 u 11. kolu Kvalitetne lige mladeži Slavonije i Baranje, a bolji od Pleterničana su bili i u finalu Županijskog nogometnog kupa odigranom 30. rujna u Požegi kada je Slavonija pobijedila rezultatom  1:0. 

Sada će Požežani imati priliku igrati protiv ekipe koja se natječe u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi kadeta. 

Kadeti Belupa su trenutno šesti na ljestvici 1. HNL (od 16 ekipa), a u prošlom kolu su na svom terenu pobijedili zagrebačku Lokomotivu rezultatom 4:2. 

 

Poznati su protivnici pionira NK Hajduk (Pakrac) i juniora NK Slavija (Pleternica) koji su također prošlog tjedna kroz pretkolo izborili plasman u 1. kolo. 

Pioniri Hajduka u utorak, 17. studenog s početkom u 13,30 sati u Pakracu dočekuju HNK Cibaliu (Vinkovci). 

NK Marsonia (Slavonski Brod) koja je tijesno pobijedila pionire požeške Slavonije će biti domaćin prvoligašu NK Osijeku.

Juniori Slavije u utorak, 24. studenog s početkom u 13,30 sati na pleterničkom Stadionu Stjepan Zdenko Šivo dočekuju NK Osijek. 

Juniori osječkog NK Hypo limač Elektra koji su pobijedili juniore požeške Slavonije u 1. kolu igraju na svom terenu protiv HNK Cibalie (Vinkovci). 

 

U svim kategorijama igra se samo jedna utakmica, a pobjednik u regularnom dijelu ili nakon jedanaesteraca će ostvariti plasman u 2. kolo Završnice Hrvatskog nogometnog kupa. 

Pročitano 2065 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Studeni 2015 12:14