Petak, 13 Studeni 2015 01:00

Odigrano 11. kolo 1. Županijske nogometne lige juniora i pionira

POŽEGA - Proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 11. kola 1. Županijske nogometne lige juniora i pionira. Kod juniora se još mora odigrati odgođeno 10. kolo. Najbliži naslovu jesenskog prvaka su juniori vidovačkog Dinama koji na svom terenu za potvrdu prvog mjesta moraju dobiti Požegu. Kod pionira jesenski prvaci su igrači Papuka (Velika) koji nakon 11 kola prvog dijela prvenstva imaju 5 bodova više od branitelja naslova igrača NK Požege. 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA-JUNIORI

U 11. kolu u derbiju vodeći Dinamo iz Vidovaca na gostovanju uvjerljivo je pobijedio Papuk iz Velike s 4:2, te kolo prije kraja došli nadomak osvajanju jesenske titule.

Pogotke za odlične Vidovčane postigli su: Luka Mikić 2, Renato Mikić i Novinc po 1. U derbiju najuvjerljiviju pobjedu kola ostvario je Tim osvježenje iz Kuzmice koje je gostujuće Kutjevo svladalo s čak 10:1, te ih preskočili na ljestvici.

Uvjerljivi su bili i Kaptolčani koji su domaćine Slaven pobijedili s 5:1, te drže bod zaostatka za Vidovčanima. Požega je također bila uvjerljiva protiv gostujućeg Jakšića s 3:0, u izuzetno fer i korektnoj utakmici.

Minimalnu pobjedu ostvarila je Sloga u susjedskom derbiju protiv domaćina Croatije iz Mihaljevaca s 3:2, gdje su Mihaljevčani po igri zaslužili bod.

Susret Mladosti i BSK Buka završio je neodlučeno 1:1, što je pomoglo BSK-u da se pomaknu s posljednjeg mjesta.

Poredak: prvi je Dinamo iz Vidovovaca s 25, drugi Kaptol s 24, treći Tim osvježenje iz Kuzmice s 23, četvrto je Kutjevo s 21, peti Papuk iz Velike s 18, šesta je Požega sa 16, sedma Mladost iz Pavlovaca i osma Sloga iz Trenkova sa po 15, deveti Jakšić s 12, deseti Slaven iz Gradca, jedanaesti BSK Buk i dvanaesta Croatija iz Mihaljevaca svi sa po 4 boda.

 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA –PIONIRI

U pretposljednjem jesenskom 10. kolu vodeća i neporažena ekipa Papuka iz Velike je u derbiju ugostila Kutjevo te uvjerljivo slavila s 9:3, te zadržali maksimalni učinak, i kolo prije kraja osigurali jesensku titulu.

Aktualni prvak Požega je uvjerljivo pobijedila gostujući Dinamo iz Vidovaca s 8:0, te će prezimiti na drugom mjestu. Za odlične Požežane pogotke su postigli: ponovno Brezić 3, Bezjak, Jakoubek, Perak, Glasnović i Derma po 1.

U derbiju začelja Croatia iz Mihaljevaca i BSK Buk su odigrali neodlučeno 1:1.

Gostujuća Sloga iz Trenkova je protiv domaćina Slavena iz Gradca očekivano uvjerljivo slavila s 5:0, te došli do treće pobjede, a mladi Gračani do desetog poraza.

Uvjerljivu pobjedu ostvario je domaćin Mladost iz Pavlovaca protiv Jakšića s 3:1, te došli do sedme pobjede, a Jakšičani su doživjeli peti poraz.

U najzanimljivijoj utakmici domaćin Tim osvježenje iz Kuzmice je protiv Kaptola minimalno slavilo s 4:3, te također ostvario sedmu pobjedu (četvrtu uzastopnu), a Kaptolčani su doživjeli peti poraz.

U posljednjem 11. kolu postignuti su sljedeći rezultati: Sloga-Croatia 5:2, Kaptol-Slaven 15:0, Kutjevo-Tim osvježenje 1:4, Dinamo –Papuk 0:2, Jakšić-Požega 1:4 i BSK Buk-Mladost 2:3.

Prvenstvo još nije gotovo jer je ostala neodigrana utakmica: Kaptol-Mladost.

Poredak: jesenski prvak je Papuk iz Velike s maksimalna 33 boda, drugi su aktualni prvaci Požege s 28, treće Tim osvježenje iz Kuzmice i četvrta Mladost iz Pavlovaca (-1) sa po 24, peto Kutjevo s 18, šesti je Jakšić s 15, sedmi Kaptol (-1) s 13, osma Sloga iz Trenkova s 12, deveta Croatija iz Mihaljevaca s 10, deseti Dinamo iz Vidovaca s 9, jedanaesti BSK Buk sa 7, i dvanaesti je Slaven iz Gradca bez bodova.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

 

Pročitano 1779 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 13 Studeni 2015 10:20