Petak, 13 Studeni 2015 01:00

Pobjeda kadeta, poraz juniora ŠNK Slavonije u Pleternici

POŽEGA - U 9. kolu juniori i kadeti Slavonije iz Požege odgodili su susrete protiv Hypo Limača iz Osijeka, kao i juniori i kadeti Slavije iz Pleternice koji su trebali ugostiti Oriolik iz Oriovca.

Međutim, zato su juniori i kadeti Slavije u odgođenoj utakmici 8. kola gostovali kod Hypo Limača iz Osijeka, te su obje ekipe poražene.

Juniori su poraženi s 3:1, a jedini pogodak postigao je Roberto Bognar.

Kadeti Slavije poraženi su s 5:2, a pogotke su postigli: Šinko i M. Martinović po 1.

U 10. kolu u županijskom derbiju juniori Slavije su kod kuće minimalno svladali Slavoniju s 2:1. Pogotke za Pleterničane postigli su: Leo Mikić i Roberto Bognar po 1, a za Požežane Marko Karačić.

Kadeti Slavonije svladali su Slaviju rezultatom 1:3, pogocima: Zapalca, Majetića i Lojbera, a jedini pogodak za Slaviju postigao je Tony Martinović.

U 9. kolu stariji pioniri Slavonije u derbi susretu gostovali su kod vodeće Sloge iz Nove Gradiške i nezasluženo minimalno poraženi s 1:0, te se nalaze na četvrtom mjestu.

Mlađi pioniri Slavonije protiv vršnjaka iz Nove Gradiške uvjerljivo su slavili s 5:0, te ostvarili petu pobjedu s kojom se nalaze se pri vrhu ljestvice. Pogotke su postigli: odlični Mateo Ivanešić 3, Bruno Raguž i Filip Machaček po 1.

Stariji pioniri Slavije gostovali su kod Hypo Limača iz Osijeka i minimalno pobijedili s 4:3, u kvalitetnoj i neizvjesnoj utakmici, te došli do treće pobjede. Pogotke su postigli: odlični Mušković 2, Tokić i Mikić po 1.

Mlađi pioniri Slavije protiv ekipe iz Osijeka uvjerljivo su poraženi sa 7:0.

U derbiju stariji pioniri Hajduka iz Pakraca ugostili su Cibaliju iz Vinkovaca i odigrali odlično te uvjerljivo slavili sa 6:0, te zadržali drugo mjesto iza Sloge iz Nove Gradiške, koja ima 2 boda više. Golove za Pakračane postigli su: Keć 2, Kelemen, Grubišić, Grgić i Krpan po 1.

Mlađi pioniri Hajduka iz Pakraca protiv kvalitetnijih vršnjaka iz Vinkovaca očekivano su uvjerljivo poraženi s 9:0, te se nalaze u sredini ljestvice.

U pretposljednjem 10. kolu također u županijskom derbiju stariji pioniri Slavonije uvjerljivo su svladali gostujuću Slaviju s 5:1.

Istaknuo se trostruki strijelac Roberto Hodak s 3 pogotka, koji je i vodeći strijelac lige, te Bočkaj i Pok sa po 1 pogotkom. Jedini pogodak za Slaviju postigao je Martinović.

Mlađi pioniri Slavije iznenadili su Slavoniju i minimalno slavili s 1:2. Oba pogotka postigao je Stjepan Matanić, a za Slavoniju Leon Šupljak.

U derbiju stariji pioniri Hajduka gostovali su kod vodeće Sloge i uvjerljivo su poraženi sa 7:0.

Međutim treba naglasiti da su Pakračani nastupili bez pet standarnih prvotimaca. Mlađi pioniri Hajduka protiv Sloge također su poraženi s 3:0.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

 

 

Pročitano 1730 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 13 Studeni 2015 12:15