Ispiši ovu stranicu
Petak, 13 Studeni 2015 01:00

Postavljena umjetna trava na malonogometnom igralištu u Vidovcima

VIDOVCI - U sklopu sportskog objekta Nogometnog kluba Dinamo Vidovci-Dervišaga jučer je postavljeno igralište s umjetnom travom.

Ovog ljeta je prilikom razmontiranja mini pitch igrališta sa požeškog naselja Sajmište premještena ograda koju su članovi i veterani NK Dinama postavili oko betonskog rukometnog igrališta koje se nalazi iza zapadnog gola glavnog terena. 

Uprava Dinama poslala je zamolbu u Hrvatski nogometni savez koji je potvrdno odgovorio i donirao 212.000 kuna za umjetnu travu.

Grad Požega doniorao je još 20.000 kuna u materijalu za oplate na igralištu.

Za dodjelu ove donacije zaslužni su i Nogometni savez Požeško - slavonske županije te Sportska zajednica Požeško - slavonske županije. 

Ovo je samo nastavak ulaganja u infrastrukturu na Stadionu Dinama koje traje već pet godinu.

Do sada su već kompletno preuređene svlačionice, klupske prostorije, društvena prostorija, napravljen je mali pomoćni teren, promijenjeni su golovi na glavnom terenu, a postavljen je i moderni elektronski semafor. 

Nogometni klub Dinamo u ljetnim mjesecima svake godine organizira brojne noćne malonogometne turnire koji su se do sada održavali na glavnom terenu. 

Sada su Vidovčani dobili još jedan kvalitetan teren gdje će im biti puno lakše i jednostavnije organizirati svoje tradicionalne ljetne turnire u malom nogometu. 

 

 

 

Pročitano 2149 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 13 Studeni 2015 14:30