Petak, 20 Studeni 2015 01:00

Juniori Dinama (Vidovci) jesenski prvaci 1. ŽNL

POŽEGA - Protekog vikenda odigrano je 10. kolo 1. Županijske nogometne lige juniora koje se nije igralo 01. studenog zbog blagdana Svih svetih. Naslov jesenskog prvaka osvojili su juniori Nogometnog kluba Dinamo (Vidovci). Odigrana je i jedna zaostala utakmica 1. Županijske nogometne lige pionira između Kaptola i Mladosti (Pavlovci) pa je i kod pionira potpuno kompletirana prvenstvena ljestvica. Naslov jesenskog prvaka osvojili su pioniri Papuka (Velika) koji su ostvarili sve pobjede i osvojili maksimalnih 33 boda. 

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA-JUNIORI

U 10. posljednjem jesenskom kolu u derbiju vodeći Dinamo iz Vidovaca kod kuće je uvjerljivo pobijedio Požegu s 5:0, te zasluženo osvojili jesensku titulu, uz samo jedan domaći poraz od Kutjeva. Požežani su se uz sve probleme morali zadovoljiti osmim mjestom.

Također u derbiju za drugo mjesto domaćin Kaptol i Tim osvježenje iz Kuzmice odigrali su neodlučeno 1:1. Tako su Kaptolčani zadržali drugo mjesto, ali imaju tri boda zaostatka za Vidovčanima. Kuzmičani zaostaju četiri boda, kao i Kutjevčani koji su u ovom kolu uvjerljivo svladali gostujući Papuk iz Velike s 4:2, te među njima treba tražiti prvaka. Kutjevčani mogu biti zadovoljni s ostvarenim plasmanom i rezultatima, ali Veličani su zasigurno mogli bolje od petog mjesta, pogotovo što su u finišu doživjeli četiri uzastopna poraza.

Mladost iz Pavlovaca je također bila uvjerljiva protiv domaćina Jakšića sa 6:3, u otvorenoj utakmici, te završili na solidnom sedmom mjestu.

Jakšičani novaci u ligi ipak moraju biti zadovoljni s devetim mjestom.

Uvjerljivu pobjedu ostvarila je Sloga iz Trenkova protiv Slavena iz Gradca sa 7:0, te završili na vrlo dobrom šestom mjestu, s istim brojem bodova kao i petoplasirani Papuk.

Slaven je završio na pretposljednjem mjestu s boljom gol razlikom od Croatie iz Mihaljevaca, koja je uvjerljivo poražena s 3:0, na gostovanju kod BSK Buka.

Tako su Bučani drugom uzastopnom pobjedom napredovali do desetog mjesta, a Mihaljevčanima ostaje nada u bolje proljeće.

Konačni poredak: jesenski prvak je Dinamo iz Vidovovaca s 28 bodova, drugi je Kaptol s 25, treći Tim osvježenje iz Kuzmice i četvrto Kutjevo sa po 24, onda sa velikim zaostatkom sljede: peti Papuk iz Velike, šesta Sloga iz Trenkova i sedma Mladost iz Pavlovaca svi sa po 18, deveti je Jakšić s 12, deseti je BSK Buk sa 7, jedanaesti Slaven iz Gradca i dvanaesta Croatia iz Mihaljevaca sa po 4 boda.

 

PRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA –PIONIRI

U zaostaloj utakmici 7. kola domaćin Kaptol i Mladost iz Pavlovaca odigrali su neodlučeno 1:1, te tako spustili zavjesu na jesenski dio prvenstva.

Ovim bodom više mogu biti zadovoljni Pavlovčani koji su tako završili prvenstvo na vrlo dobrom trećem mjestu, a poraženi su samo: minimalno od prvaka Papuka i drugoplasirane Požege.

Kaptolčani su na kraju sedmi, i zasigurno da su mogli koje mjesto više, jer su doživjeli nepredviđene poraze: od Croatie i BSK Buka.

Međutim odigrali su neodlučeno protiv aktualnog prvaka Požege, te mogu očekivati bolje proljeće, i priključit se ekipama iz gornjeg djela ljestvice.

Konačni poredak: jesenski prvak je Papuk iz Velike s maksimalna 33 boda, drugi su aktualni prvaci Požege s 28, treća je Mladost iz Pavlovaca s 25, četvrto je Tim osvježenje iz Kuzmice s 24, peto Kutjevo s 18, šesti je Jakšić s 15, sedmi Kaptol s 14, osma Sloga iz Trenkova s 12, deveta Croatija iz Mihaljevaca s 10, deseti Dinamo iz Vidovaca s 9, jedanaesti BSK Buk sa 7, i dvanaesti je Slaven iz Gradca bez bodova.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

Pročitano 1734 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 20 Studeni 2015 11:14