Četvrtak, 17 Prosinac 2015 01:00

Održana redovna sjednica Skupštine NS PSŽ

VIDOVCI - U prostorijama Nogometnog kluba Dinamo jučer je održana redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije.

Na sjednici je bilo nazočno 22 od 35 članova Skupštine. Kao gosti nazočni su bili i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, član Izvršnog odbora Stjepan Merkaš i savjetnik Zorislav Srebrić. 

Sjednicu je otvorio predjednik Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije Drago Lucić koji je u svom govoru pozdavio članove Skupštine i sve goste. 

Kako su neki klubovi promijenili zastupnike od prošle sjednice održane 13. 04. 2015. Skupština je verificirala 6 zamjenskih članova (Darko Radić - NK Požega, Deni Pavić - Kamen Vetovo, Mihael Supan - NK Parasan Golobrdci, Mijo Jozić - Slaven Gradac, Ivica Bajić - NK Graničar Bučje, Jurica Bešlić - županijski malonogometni klubovi).

Na Skupštini su usvojeni program rada Saveza kao i financijski plan za 2016. godinu. 

Tajnik Marijan Rudež obavijestio je nazočne o obveznoj preregistraciji igrača koju svi županijski nogometni i malonogometni klubovi moraju obaviti u siječnju 2016. godine. 

Skupštinarima se obratio i predsjednik HNS-a Davor Šuker koji je obećao podršku Nogometnom savezu Požeško- slavonske županje i u budućem razdoblju. Šuker je obećao 100.000 kuna kao pomoć radu Županijskog saveza i u 2016. godini kao i lopte za sve županijske klubove. Naglasio je da je Savez financijski pomogao sve nogometne klubove koji su stradali u poplavama kako u Gunji tako i u Vidovcima. Šuker je obećao i da će se Hrvatski nogometni savez tijekom iduće godine aktivno uključiti i u obilježavanje 70 godišnjice Nogometnog kluba Dinamo Vidovci Dervišaga (1946. - 2016.).

Ispred domaćina članovima Skupštine i gostima se obratio predsjednik NK Dinamo Vidovci Tomislav Čabraja koji se zahvalio Hrvatskom nogometnom savezu na donaciji za malonogometno igralište s umjetnom travom kao i za financijsku pomoć kada su stradale klupske prostorije prilikom prošlogodišnjih poplava. Čabraja je naglasio da je u posljednje četiri godine klub preko Grada Požege i svojih sponzora i donatora u sportki objekt  u Vidovcima uložio oko milijun kuna.

Po završetku sjednice članovi Skupštine ostali su na zajedničkom druženju s predsjednikom HNS-a i ostalim gostima na večeri koja je organizirana u klupskim prostorijama Nogometnog kluba Dinamo. 

Pročitano 2071 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Prosinac 2015 12:00