Utorak, 26 Siječanj 2016 01:00

Slavonija pobijedila Slavonac (Bukovlje), sutra provjera protiv Slavije (Pleternica)

POŽEGA - Nogometaši požeške Slavonije u nedjelju, 24. siječnja su odigrali prvu pripremnu utakmicu u sklopu zimskih priprema za proljetni nastavak prvenstva 3. Hrvatske nogometne lige - Istok. 

Protivnik igračima trenera Marijana Bakule bio je NK Slavonac (Bukovlje), član 1. Županijske nogometne lige Brodsko - posavske. Gosti su nakon jesenskog dijela na 13. mjestu od 14 momčadi koje se natječu u najelitnijem rangu Slavonsko - brodskog županijskog nogometa. 

Utamica je odigrana po prohladnom vremenu pred pedesetak gledatelja na Igralištu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru. 

Požežani su bili bolji i pobijedili rezultatom 4:0. Pogotke su postigli Valentino Podobnik, Ivan Smojvir, Aleksandar Darmopil i Stjepan Vasić. 

U odnosu na igrački kadar iz prvog dijela sezone trener Bakula ne može računati na napadača Dinu Žišku koji je otišao raditi u Englesku. Novi igrači su napadač Stjepan Vasić koji je došao iz NK Croatia (Mihaljevci) i Matija Sokić iz NK Mladost (Cernik). Radi se o mladim igračima rođenim 1995. godine koji će probati napredovati i izboriti se za svoju priliku kod trenera Bakule.

Već u srijedu, 27. siječnja s početkom u 15,00 sati na Igralištu NK Požega na Sportsko - rekreacijskom centru Slavonija će odigrati drugu pripremnu utakmicu. Protivnik Požežanima bit će jesenski prvak 3. HNL - Istok NK Slavija (Pleternica). 

Slavija je također prošlog vikenda odigrala prvu pripremu utakmicu. U Slavonskom Brodu Pleterničani su kod četvrtoligaša NK Željezničar odigrali neodlučeno 1:1. 

Do početka prvenstva Plavi s Orljave u planu imaju odigravanje šest pripremnih utakmica. 

Najatraktivnija utakmica za požeške ljubitelje nogometa svakako će biti u subotu, 06. veljače s početkom u 15,00 sati kada će na svom Stadionu Slavonija ugostiti hrvatskog prvoligaša NK Inter (Zaprešić) koji je trenutno na šestom mjestu 1. Hrvatske nogometne lige.

 

SLAVONIJA  - SLAVONAC 4:0 (1:0)

POŽEGA, Igralište NK Požega, 24. 01. 2016., gledatelja 50, sudac : Antun Vojtulek (Požega)

STRIJELCI : 1:0 Podobnik (15), 2:0 Smojvir (59), 3:0 Darmopil (70 - 11m), 4:0 S. Vasić

SLAVONIJA - M. Vasić, Sokić, Jakešević, Ja. Neruda, P. Tomić, Podobnik, Jo. Neruda, Karačić, Grbeš, Pavelić, Jurić (još su igrali : Blažević, S. Vasić, Darmopil, Nović, Včelik, Plešić, Kolembus, Smojvir, I. Tomić, Zlomislić). Trener : Marijan Bakula

SLAVONAC - Đujić, Sedlarević, Kajtazi, Kruljac, Božić, Mirković, Pavić, J. Padrić, Jovanovac, Blažević, Bošnjak (još su igrali : Š. Padrić, Radičević, Jelinić, Bekić). Trener : Mario Petrović 

 

(Foto : facebook stranica NK Slavonija)

Pročitano 2197 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 26 Siječanj 2016 14:36