Nedjelja, 20 Ožujak 2016 01:00

NK Lipa izgubila na svom terenu od Dinama (Rajsavac)

LIPA - Nogometaši Lipe poraženi su danas na svom igralištu Ritki gaj od NK Dinamo (Rajsavac) u utakmici 10. kola 2. Županijske nogometne lige.

Domaći nogometaši su nakon prvog dijela utakmice imali vodstvo od 1:0 pogotkom šesnaestogodišnjeg Marina Mijatovića u 10. minuti utakmice. Nakon toga igrači Lipe nisu iskoristili nekoliko prilika za povećanje vodstva do kraja prvog dijela. U nastavku susreta primili su dva pogotka i izgubili 1:2. 

Kod rezultata 1:2 Lipi je poništen gol. 

U utakmici punoj prilika na obje strane bolje su se na teškom terenu snašli iskusniji Rajsavčani koji su uspjeli osvojiti sva tri boda. 

U sljedećem, 11. kolu Lipa ide u goste Lipiku 1925, a nakon toga na svom terenu dočekuju prvoplasirane Sulkovce. 

Do kraja nogometašima Lipe predstoji teška borba za ostanak u ligi.

U derbiju kola jesenski prvak Sulkovci poražen je na svom terenu od trećeplasiranog Lipika 1925 rezultatom 0:1. Tako su Lipičani smanjili zaostatak za liderom na dva boda. 

Hrvatski dragovoljac poražen je na svom terenu od Omladinca (Čaglin) rezultatom 0:3. Pogotke za Omladinac postigli su Vedran Demše i Domagoj Majetić (2). 

Dobrovac je na svom terenu svladao Kamen (Vetovo) rezultatom 3:2. U Donjoj Obriježi domaća Croatia je rezultatom 1:0 svladala Graničar (Zagrađe). 

Sulkovci su i dalje u vodstvu sa 21 bodom. Dinamo na drugom mjestu ima 19 bodova koliko ima i Lipik 1925 na trećem mjestu. Četvrti je Dobrovac sa 18 bodova. Hrvatski dragovoljac na petom mjestu ima 14 bodova. Šesta je Croatia sa 12 bodova koliko ima i Omladinac na sedmom mjestu. Graničar je osmi sa 9 bodova koliko ima i Kamen na devetom mjestu. Posljednja je Lipa sa 4 boda. 

 

Pročitano 1702 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 21 Ožujak 2016 08:15