Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 01:00

Dinamo (Vidovci Dervišaga) se pobjedom u Jakšiću plasirao u 4. kolo Županijskog nogometnog kupa

POŽEGA - Jučer su odigrana tri susreta 3. kola požeško slavonskog županijskog nogometnog kupa, dok se preostali četvrti dvoboj igra u srijedu, 20. 03. 2019. u Kuzmici gdje gostuju nogometaši Kutjeva.

 

KAPTOL – BSK 2:0

Lijepo vrijeme i duga pauza od nogometa privukli su na stadion Kaptola 350 gledatelja koji su vidjeli vrlo zanimljiv dvoboj dvije momčadi koje će za dva tjedna igrati puno važniju utakmicu, onu u prvenstvu gdje se s Požegom bore za titulu prvaka. Očekivano dosta opreza s obje strane u početku utakmice, najvažnije je bilo sačuvati svoju mrežu. Prvi dio definitivno je pripao gostima iz Buka koji su bili opasnija momčad, ali na kraju to nisu uspjeli kapitalizirati. Drugo poluvrijeme domaćin otvara na najbolji mogući način, nakon jednog prekida lopta dolazi na drugoj vratnici do Sadileka koji je iz dosta teške situacije sprema iza Bošnjaka. Bučani praktično odmah daju sve karte u napad i tu se igra rasplamsala. Gosti su pokušavali dugim loptama što je domaćinu potpuno odgovaralo, lako su to čistili i izlazili u brze kontre koje su bile vrlo opasne. Ipak, Bučani su bili u igri sve do 84. minute kada Pavelić drugi put matira gostujućeg vratara i odvodi Kaptol u ždrijeb polufinala.

– "Tvrda, prava prvenstvena utakmica. Prvo poluvrijeme čvrsto s obje strane, tu je gost bio nešto bolji, a onda smo mi u nastavku preuzeli kontrolu iako smo tokom prošlog tjedna imali četiri jaka treninga tako da sam vrlo zadovoljan. Nakon prvog pogotka su se oni morali otvoriti što je nama odlično došlo. Posebno me veseli što nismo primili gol, mislim da su gledatelji mogli uživati u dobroj utakmici" – zadovoljan je Krešo Poleti.

– "Čvrsta utakmica s puno htijenja s jedne i druge strane. Domaćin je iskoristio svoje prilike, a nama je izostala realizacija pogotovo u prvom poluvremenu gdje smo imali izrazitu terensku nadmoć. Čestitam Kaptolu na pobjedi i želim im sreću u nastavku kupa" – poručio je trener BSK-a Ivica Pejnović.

 

JAKŠIĆ – DINAMO 0:1

Susjedski derbi u Jakšiću donio je zanimljivu utakmicu. Dinamo se predstavio u vrlo dobrom izdanju, nakon odlaska Žuljevića očekivalo se da će biti problema u njihovoj igri, no ako je suditi po jučerašnjem srazu novi trener Ivo Marić uspio je brzo posložiti svoju momčad. U 38. minuti pobjednika je odlučio Mateo Janjić.

– "U jednoj tvrdoj i čvrstoj utakmici zasluženo smo pobjedili. Bila je dosta dinamična i zanimljiva utakmica. I jedni i drugi smo imali svojih prilika, ali mi nešto više tako da smartam da pobjedi nema nikakve zamjerke" – komentirao je trener Dinama Ivo Marić.

 

HAJDUK – KAMEN 7:0

Iako nogomet često ispiše neobične i neočekivane priče, dvoboj Hajduka i Kamena nije nudio puno prilike za nekakvu veliku Dramu. Jednostavno je razlika u kvaliteti i tjelesnoj pripremi ogromna pa gosti iz Vetova na kraju mogu biti zadovoljni da su 40ak minuta dobro parirali Hajduku koji je na kraju slavio s uvjerljivih 7:0. Grafina je bio prvi strijelac u otvaranju, do odmora su po jedan postigli Prohaska i petrović, a u nastavku po dva Komljenović i Kovačić.

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1467 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 10:27